A fürdőkádban szomorkodik a tök pucér Miley Cyrus

Miley Cyrus fürdőkád pucér meztelen szelfi fürdés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amennyire nem világos, miért biggyeszti le száját az énekesnő, olyannyira tiszta, hogy abszolút semmit sem visel a fényképen.

Bár az MTV Video Music Awards után azt gondoltuk, már nem tud mit mutatni nekünk Miley Cyrus, rá kellett jönnünk, hogy hatalmasat tévedtünk: hiszen hányszor láttuk már kádban meztelenkedni az énekesnőt? Nem elégszer.

Forrás: Instagram/Miley Cyrus

Hiszen annak idején csak törölközőben csodálhattuk meg a sütilányból lett vetkőzőművészt a tükör előtt.

Meztelenül kíván szép hétvégét mindenkinek Monique Covethttp://www.life.hu/intim/20150905-monique-covet-pornoszineszno-meztelenul-kivant-szep-hetveget.htmlAnnak ellenére, hogy mi nem gondoljuk, hogy Monique meztelen képétől klasszisokkal szebb lenne a hétvégénk, egy pillantást mégis érdemes vetni a szexi montázsra. Intim--Így maszturbál Miley Cyrus (18+)http://www.life.hu/intim/20150903-miley-cyrus-az-interview-magazinban-mutatja-meg-hogyan-maszturbal.htmlA botrányhősnő legutóbb már majdnem elhitette velünk, hogy botrányosabb viselkedést már nem is tudna prezentálni, de mint mindig, most is rácáfolt erre.Intim--Meztelenül, az ágyából adott videós interjút a terhes Kim Kardashianhttp://www.life.hu/intim/20150905-kim-kardashian-terhesen-meztelenul-az-agyaban-fekve-nyilatkozott-az-interview-magazinnak.htmlKöztudott, hogy Kim Kardashian mindent megtesz a hírnévért. Legutóbb például azt vállalta be, hogy az Interview magazin munkatársának nyilatkozik videóchaten keresztül - meztelenül, az ágyában fekve. Intim--Miley Cyrus mindent benyel legújabb klipjébenhttp://www.life.hu/kult/20150902-miley-cyrus-legujabb-klipjeben-mindent-benyel.htmlA híresség a sok botránykeltés mellett zenei karrierjét sem hanyagolja el, most pedig új videoklippel állt elő.Kult--Kate Moss félmeztelenül pózol a kamerának - Elképesztő fotók!http://www.life.hu/intim/20150903-kate-moss-gesanak-maszkirozva-dobta-le-a-textilt.htmlSzinte félmeztelenül állt kamerák elé a gyönyörű szupermodell az olasz Vogue magazin szeptemberi számának fotózásán. Intim--Miley Cyrus is rajong a ritka genetikai rendellenességgel született modellérthttp://www.life.hu/trend/20150902-melanie-gaydos-modell-ritka-genetikai-betegsegebol-csinalt-maganak-karriert.htmlMelanie Gaydos, akit a divatvilág legújabb üdvöskéjeként emlegetnek, veleszületett genetikai betegségéből csinált magának karriert modellként.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.