Végre kiderült, mekkora péniszt szeretnek a nők

Forrás: Thinkstock -
hímvessző nők szex kutatás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kutatók kérdezték meg nők egy csoportját, hogy vajon mekkora számukra az ideális méret. A hölgyek egyöntetűen szavazták meg a választ. 

Ez a téma - a nők orgazmuskészsége mellett - az egyik legfelkapottabb kérdés a szexológusok körében. Dr. Nicole Prause szexuál-pszichofiziológus végezte el a tesztet, melynek különlegessége azt volt, hogy a hölgyek nem fotók alapján választhattak a péniszek közül, hanem egy 3D nyomatóval készült speciális szerszám segítségével állapíthatták meg, hogy melyik méret a megfelelő a számukra. Ki kellett választaniuk, hogy melyiket használnák egyéjszakás kalandhoz, és melyik lenne az évekig számukra ideális - írja a The Daily Best.

Forrás: Thinkstock

Az UCLA és az Új-Mexikói Egyetem kutatói a vizsgálathoz száz különböző hosszúságú, méretű, és kerületű erektált hímvesszőt mutattak meg a résztvevő 75 hölgynek. Rövid időn belül a százból csak 33 maradt. A 3D-s minták mindegyike kék színű volt, hogy fajilag ne lehessen különbséget tenni közöttük. Az eredmények azt mutatják, hogy a hosszú távú kapcsolatot keresők általánosságban a 16 centiméter hosszú, erektált állapotban lévő darabokat választották. Az egyéjszakás kalandot keresők pedig egy kicsivel nagyobb péniszt szavaztak meg maguknak. Emellett ez a csoport, ha szexre kerül a sor többségében egy jó humorú, kedves, és intelligens férfit választ.

Összességében elmondható, hogy az átlagosnál egy kicsivel nagyobb mérettel is meg tudunk felelni a párunknak, és hosszabb távon a kisebb, vékonyabb hímvesszők a nyerők.

A "nem bírom a gumit" a világ legnagyobb szexkamuja (18+)http://www.life.hu/intim/20150902-a-nem-birom-a-gumit-szoveg-a-vilag-legnagyobb-szexkamuja.htmlA biztonságos szex mellett érvelők gyakran hozakodnak elő az észrevétellel, hogy az óvszer nehezíti a férfi számára az erekció megtartását. Persze könnyen lehet, hogy az egész csak egy nagy kamu, amit a pasik találtak ki, hogy megússzák a gumit...IntimThinkstockRékasi Károly balesete megváltoztatta kapcsolatát Pikali Gerdávalhttp://www.life.hu/intim/20150910-rekasi-karoly-a-baratok-kozt-szinesze-balesete-megvaltoztatta-kapcsolatat-pikali-gerdaval.htmlAhogy már írtunk róla, Rékasi Károly újra forgat a Barátok köztben, és riporterünknek arról is mesélt, hogy milyen darabokban játszik a közeljövőben. Intim--Robert Pattinson hamarosan pattinthatja menyasszonyáthttp://www.life.hu/intim/20150908-robert-pattinson-lehet-hogy-szakit-baratnojevel-fka-twigssel.htmlRobert Pattinson és énekesnő párja, FKA twigs egyre kevesebbszer találkoznak. Lehet, hogy szakítás lesz a mosolyszünet vége. Intim--18 év után szakított barátnőjével a Mad Men sztárja, Jon Hammhttp://www.life.hu/intim/20150908-jon-hamm-a-mad-men-reklamorultek-sztarja-szakitott-baratnojevel-18-ev-utan.htmlA színész és exe, Jennifer Westfeldt hivatalos közleményben jelentették be különválásuk hírét.Intim--Döbbenetes! Dakota Johnson fél a Szürke ötven árnyalata folytatásától http://www.life.hu/intim/20150908-dakota-johnson-tart-a-szurke-otven-arnyalata-pikansabb-jeleneteitol.htmlA 25 éves színésznő már az első részben is tartott az intimebb jelenetektől, azonban a második rész sokkal erotikusabb, és vadabb lesz az elődjénél. A sztár már most tart a forgatásoktól. IntimAFP5 dolog, amit eddig nem tudtál a maszturbációról!http://www.life.hu/intim/20150907-mindenki-maszturbal-a-nok-hetente-legalabb-egyszer.htmlAz élvezeteket halmozni kell - minden téren. Kutatások bizonyítják, hogy a magunknak szerzett örömök nem csupán kedély-, de egészségi állapotunkra is nagyon jó hatást képesek gyakorolni.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.