Kelemen Anna: "A kérdés az, ki tud engem elfogadni a múltammal együtt?"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
párkapcsolat szex férfi botránykönyv Kelemen Anna szerelem playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az botrányhősnő playmate bevallotta: szívesen sütögetné már a rántottáját egy férfinak, azt azonban tudja, eddig nem úgy viselkedett, mint egy reménybeli tisztes családanya. Ezért felmerült benne a kérdés, hogy ki fogja őt elfogadni a múltjával együtt. 

Kelemen Anna legutóbb könyve kapcsán hallatott magáról. A kötetetben sok ismert férfi szexuális életébe adott bepillantást, meg persze Annácskájéba is, aki nem élt átlagos életet az utóbbi években. Az egykori playmate most elárulta, szívesen megállapodna, azonban nehezen talál olyan párt, aki el tudja őt fogadni a múltjával együtt – írja a Story.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Azt azért pontosan látom, hogy könnyelműen éltem, és olyan képet mutattam magamról, ami a férfiakban előítéleteket kelt. Nem úgy viselkedtem, mint egy reménybeli tisztes családanya" – mondta Anna, aki azt is hozzátette a párválasztással kapcsolatban, hogy nem az a kérdés, hogy neki milyen elvárásai vannak, hanem, hogy őt ki tudja majd elfogadni a múltjával együtt.

Tóth Gabi: "Sosem voltam könnyen kapható lány, sok férfi mégis ezt gondolja rólam"http://www.life.hu/intim/20150910-toth-gabi-enekesno-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-megvedi-maganeletet-es-szerelmet-a.htmlAz énekesnő úgy döntött: eljött az ideje, hogy családját és szerelmét megvédje a nyilvánosságtól. Állítása szerint ugyanis sokszor festettek róla hamis képet, megpróbálták vadóc férfifalónak beállítani.IntimFotó: Margitay Klára/Life.huSchobert Norbi könnyfakasztó szerelmi vallomással lepte meg Rékáthttp://www.life.hu/intim/20150909-schobert-norbi-fitneszguru-szerelmi-vallomassal-kezdte-a-reggelt-felesegenek-rubint-rekanak-szant.htmlRubint Réka igazán boldog feleség lehet, mert amit az elmúlt pár napban átélt, ahhoz fogható szeretetben kevés hölgynek lehet része.IntimOrigoHoppá! Újabb összebújós fotón Berki Krisztián és Pamelahttp://www.life.hu/intim/20150908-berki-krisztian-musorvezeto-es-kislanya-edesanyja-hodi-pamela-ujabb-osszebujos-fotot-posztolt.htmlA sztárpár már egyáltalán nem titkolja, hogy újra lobog a szerelem lángja közöttük, és legyenek a Maldív-szigeteken vagy az edzőteremben, megy a papás-mamás.Intim--A "nem bírom a gumit" a világ legnagyobb szexkamuja (18+)http://www.life.hu/intim/20150902-a-nem-birom-a-gumit-szoveg-a-vilag-legnagyobb-szexkamuja.htmlA biztonságos szex mellett érvelők gyakran hozakodnak elő az észrevétellel, hogy az óvszer nehezíti a férfi számára az erekció megtartását. Persze könnyen lehet, hogy az egész csak egy nagy kamu, amit a pasik találtak ki, hogy megússzák a gumit...IntimThinkstockRékasi Károly balesete megváltoztatta kapcsolatát Pikali Gerdávalhttp://www.life.hu/intim/20150910-rekasi-karoly-a-baratok-kozt-szinesze-balesete-megvaltoztatta-kapcsolatat-pikali-gerdaval.htmlAhogy már írtunk róla, Rékasi Károly újra forgat a Barátok köztben, és riporterünknek arról is mesélt, hogy milyen darabokban játszik a közeljövőben. Intim--Meztelenül, az ágyából adott videós interjút a terhes Kim Kardashianhttp://www.life.hu/intim/20150905-kim-kardashian-terhesen-meztelenul-az-agyaban-fekve-nyilatkozott-az-interview-magazinnak.htmlKöztudott, hogy Kim Kardashian mindent megtesz a hírnévért. Legutóbb például azt vállalta be, hogy az Interview magazin munkatársának nyilatkozik videóchaten keresztül - meztelenül, az ágyában fekve. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.