Bangó Margit exférje megszólalt: Nem az énekesnő lánya szerette el őt

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu -
vita házasság harag válás családi viszály férj Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő állítja: már megbocsátott lányának és volt férjének, Elemérnek, ugyanakkor házasságukat lelke mélyén még mindig nem tudta feldolgozni.

Hetek óta áll a bál Bangó Margit családjában, mert olyan kellemetlen titkok derültek ki, amikről jobb lett volna, ha sosem beszélnek már. A Story magazinban most megszólalt Horváth Elemér, aki először az énekesnő férje volt, majd válásuk után lányát, Marikát vette feleségül.

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu

„Ez egy 34 éves történet. Előbb Bangó Margit férje voltam, aztán elváltunk, és Bangó Marika férje lettem. Az újságok úgy tálalták, hogy Bangó Marika elszerette Bangó Margit férjét. Ez így nem igaz. Nekem, Horváth Elemérnek lett minden vágyam az, hogy Marika a feleségem legyen" – kezdte a férfi, aki arról is mesélt, hogy az évek során normalizálódott a kapcsolat a családban, sőt anya és lánya, illetve annak férje együtt jártak fellépésekre. Ám hirtelen valami történt és újra megszakadt a kapcsolat.

„A gyerekek mindig tudtak mindenről, hogy ne mástól hallják esetleg. A Margittal közös munkát is megtárgyaltuk, a gondokat is, és azt is ami nem tetszett. Csakhogy Tina mindent visszamondott a nagyanyjának. A négy éve tartó viszály tehát, a lányunk fecsegéséből fakadt" – állítja Elemér, aki nem haragszik a gyermekre, hiszen imádja nagyanyját. Reméli, egyszer a család kibeszéli a feszültségeket és 30 év után lejár a vezeklés ideje a házasságukért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.