Legutóbb Aleska Diamondhoz költözött be Pimasz úr, és ahogy az már csak lenni szokott, a közös éjszaka alatt a legforróbb témák is előkerültek.

A közösen eltöltött éjszaka alatt elkerülhetetlen volt, hogy felmerüljön a pornó, ami tulajdonképpen megalapozta Aleska pályáját. Amikor a fiatal lány erre az útra lépett, nem jelentette be senkinek, értelemszerűen megpróbálta eltitkolni új szakmáját szülei elől is...

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Nem viselték jól az akkori munkásságomat, de haraggal soha nem néztek rám. Inkább csak féltettek" - mondta Papp Gergőnek Aleska. "Kemény pár hónap volt, amikor ez kiderült számukra. Ők csalódtak, mert ugye azt hitték, hogy táncot tanítok. Amit tanítottam is egy ideig, csak akkor már nem. Nem hívtam fel őket, hogy mást csinálok."

"Akkoriban nem voltunk olyan viszonyban, hogy erről szóljak. Lehet, ez kellett ahhoz, hogy később ezeket a nehéz dolgokat is meg tudjuk beszélni" - magyarázta Aleska.

Sosem látott pillanatok egy pornófilm forgatásának színfalai mögül
A londoni fotográfus, Sophie Ebrard 4 éven keresztül követte a több díjjal is elismert pornófilmrendezőt, Gazzmant és csapatát a világ minden pontjára, hogy megörökítse őket munka közben. Ebrard célja az volt, hogy a felnőttfilm világának kulisszái mögé kalauzolja a kíváncsiskodókat, hogy azok megismerhessék a pornó eddig ritkán látott oldalát. Az elkészült képeket itt nézheted meg.