Kiderült, mi tette tönkre Julia Roberts házasságát

Forrás: AFP/David Buchan -
színésznő Julia Roberts házasság válás Danny Morder szerelem anyagi helyzet frigy kapcsolat veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta beszélik, hogy Julia Roberts és férje viszonya menthetetlenül megromlott, most pedig az is kiderült, mi áll ennek hátterében. 

Az elmúlt néhány hónapban már sokadjára röppentek fel olyan híresztelések, melyek szerint a gyönyörű színésznő házássága válságban van, sőt, Julia és férje, Danny Morder már a válást fontolgatja. Most pedig az is kiderült, mi az, ami idáig juttatta az egykori álompárt.

Forrás: AFP/David Buchan

A sztárpár egy közeli ismerőse a Radar Online-nak úgy nyilatkozott: amellett, hogy Julia és Danny az elmúlt időszakban rengeteget veszekedtek, az anyagiak is közre játszottak elhidegülésükhöz. A színésznőnek ugyanis elege lett, hogy évek óta neki kell pénzelnie Danny családját a felhalmozott adósságuk miatt.

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a pár nehéz válás elé néz, hiszen a 225 milló dolláros vagyon elosztása mellett dönteniük kell három gyermekük közös felügyelete fölött is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.