Kylie Minogue ismét megvillantotta formás popsiját - Erotikus fotó!

Forrás: Instagram/Kylie Minogue -
popsi erotikus szexi dögös Kylie Minogue tökéletes alak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 47 éves énekesnő gyakran mutatja meg tökéletes alakját, most azonban szuper szexi fotón pózolt.

Hiába közeledik az ötvenedik életévéhez Kylie Minogue, még mindig olyan a teste, mint a húszéves lányoké. Az énekesnő képmegosztó oldalán óarany színekben pompázik és megvillantja csodás lábait és kerekded popsiját.

Forrás: Instagram/Kylie Minogue
Kiszakadt estélyi, elszabadult mellbimbó - a sztárok legkínosabb bakijai a vörös szőnyegen 2015-benhttp://www.life.hu/trend/20150914-hayley-atwell-doutzen-kroes-behati-prinsloo-villantott-a-voros-szonyegen.htmlHiába segíti a filmcsillagokat stylistok és szépítészek hada, a ruhabakikat ők sem mindig tudják elkerülni. Vannak persze szándékos villantások, de előfordul olyan is, hogy teljesen véletlenül kerül valaki kínos helyzetbe. Bár ők tudják, hogy ilyenkor is mosolyogni kell, azért érdemes megnézni, hogyan viselik a kellemetlen perceket...Trend--Kate Winslet mikor lett ilyen dögös?http://www.life.hu/trend/20150915-kate-winslet-brit-szineszno-nem-oregszik-es-nagyon-dogos.htmlA brit színésznő a torontói filmfesztiválon hagyta magát megcsodáltatni testhez simuló ruhájában.Trend--Trendi, vad motoros lett Berki Krisztiánbólhttp://www.life.hu/trend/20150915-berki-krisztian-musorvezeto-trendi-motoros-srac-lett-es-kielvezte-az-utolso-nyari-napokat.htmlA bukósisak és a két kerék is jól áll a macsónak, aki éppen az óvoda előtt suhant el robogójával. Lehet, hogy kislánya után kémkedik?Trend--Jáksó László hajszakértő lett - elárulta, neki mi jön behttp://www.life.hu/trend/20150915-jakso-laszlo-egy-hajversenyen-zsurizett-elarulta-o-hogy-viszonyul-a-hajhoz.htmlJáksó László zsűritag lett egy hajversenyen. A rádiós és televíziós műsorvezető barátja, Hajas László felkérésére vett részt az eseményen, a Life.hu-nak pedig elárulta, mennyire fontos a megfelelő frizura, legyen szó saját magáról vagy az ellenkező nem képviselőiről.Trend--DJ Seherezádé különleges vörös bikiniben mutatta meg dögös alakjáthttp://www.life.hu/trend/20150914-dj-seherezade-a-valovilag-egykori-sztarja-kulonleges-voros-bikiniben-pozolt-zen-hangulatban.htmlA Való Világ egykori sztárja zen hangulatban és hihetetlenül dögös bikiniben mutatta meg darázsderekát.Trend--Álomcombokat villantott a 42 éves Heidi Klumhttp://www.life.hu/trend/20150913-heidi-klum-modell-labai-gyonyoruek.htmlEgész nyáron Heidi Klum bikinis fotóitól hemzsegett az internet, de szerencsére ősszel sem kell lemondnaunk arról, hogy a modell tökéletes combjait nézegessük. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.