Rubint Réka és Schobert Norbi szerelmesebbek, mint valaha - Fotó!

Forrás: Rubint Réka/ Facebook -
fotó házasság feleség szerelem férj kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizennégy évnyi együttlét után is lángol a szerelem Rubint Réka és Schobert Norbert között. Ezt egy igazán intim fotóval bizonyították. 

"Örökkön-örökké tartó "szövetséget" kötöttünk, melynek a feltétel nélküli szeretet, tisztelet, elfogadás és az azóta is lángoló szerelem az alapja" - írta nemrég Facebook oldalán Réka, aki többek közt ezekkel a szavakkal köszöntötte Norbit házassági évfordulójukon.

Forrás: Rubint Réka/ Facebook

Azt pedig, hogy a köztük lévő szeretet-kötél napról csak erősebb, jól példázza Réka mai fotója, amit Facebook oldalára töltött fel.

Az egyéjszakás futamok fő jellemzője a közös öröm és a külön bánathttp://www.life.hu/intim/20150916-pilat-gabor-az-egyejszakas-futamok-fo-jellemzoje-a-kozos-orom-es-a-kulon-banat.htmlIlyenkor semmilyen elkötelezettségről nem beszélhetünk, merthogy sokszor éppen ennek elkerülése a cél. Ha nincs elkötelezettség, akkor nincs felelősségvállalás sem, és a párkapcsolati kudarcélményt, valamint a csalódást is minimalizáltuk. Sőt...IntimThinkstock21 évvel idősebb pasival kavar a biszexuális Miley Cyrushttp://www.life.hu/intim/20150918-miley-cyrus-a-21-evvel-idosebb-dane-cookkal-randizgat.htmlLegfrissebb hírek szerint a 43 éves Dane Cookkal szűrte össze a levet a 22 éves énekesnő.Intim--60 millióért vették meg Cicciolina szexképét: Kiállítást is szervez a pornográf műalkotásokbólhttp://www.life.hu/intim/20150918-cicciolina-egy-dubaji-sejk-200-ezer-euroert-60-millio-forintert-vasarolt-egy-husikat-abrazolo.html"Egy bordeux-i galériával már konkrét megállapodásom van, de természetesen római, illetve milánói kiállítótermekben is hamarosan láthatóak lesznek a festményeim" - nyilatkozta a 63 éves pornódíva, akinek pucér testéről számos műalkotás készült.IntimFotó: Szabó Balázs/Life.huEzt nézik meg először a nők a férfiak péniszénhttp://www.life.hu/intim/20150917-a-penisz-kullemen-az-osszkep-a-legfontosabb-a-noknek.htmlEgy tanulmány részeként tették fel a nagy kérdést nőknek: hogyan mérik fel a férfiak péniszét?IntimThinkstockDivorce selfie: avagy nevetve is el lehet válni, és ki lehet posztolnihttp://www.life.hu/intim/20150916-uj-trend-a-facebookon-a-divorce-szelfie-avagy-nevetve-is-el-lehet-valni.htmlHa válásra kerül a sor, egyre több pár dönt úgy, hogy a vég nélküli csatározás és mocskolódás helyett a békésebb utat és a barátságot választja. És hogyan lehet megünnepelni a házasság felbontását a legtrendibb módon? Egy közös selfie-vel, ahogyan a cikkünkben szereplő exházastársak is tették.IntimThinkstockCseh Laci és szerelme a fellegekben járnakhttp://www.life.hu/intim/20150917-cseh-laci-es-kedvese-hazaert-a-mezeshetekrol.htmlVilágklasszis úszónk és gyönyörű felesége, Dia számára véget értek a mézeshetek. Laci boldogan osztotta meg a hazatérés pillanatát a rajongókkal, akik rengeteg gratulációval látták el a szerelmeseket. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.