Meglepő vallomás: Sarka Kata ragaszkodott a házassági szerződéshez

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
esküvő házasság család szerelem házassági évforduló házassági szerződés kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kata már az elején tisztázni szerette volna, hogy nem a pénzéért megy hozzá Hajdú Péterhez, ezért ő ragaszkodott hozzá annak idején, hogy az esküvő előtt házassági szerződést kössenek. A papírt azóta viszont összetépték. 

"A házasságunk előtt én ragaszkodtam ahhoz, hogy írjunk házassági szerződést. Péter már akkor közismert ember volt, szerettem volna egyértelművé tenni a közvélemény és főleg a férjem számára, hogy nem holmi szerencsevadász vagyok. Őszinte szeretet fűzött Petihez, és az fűz hozzá ma is" - mondta a Best magazinnak Kata, aki azt is elárulta, annak idején egy kis lakásban laktak, az és Hajdú Péter cége szerepeltek a házassági szerződésben. Hozzátette: amit viszont az elmúlt években szereztek, az mind közös.

Forrás: Facebook/Hajdú Péter

Kata egyébként azt is elárulta: a szerződésüket már rég összetépték és kidobták a kukába. "Az életünk immár elválaszthatatlan egymástól, két közös gyerekünk van és közös üzleti érdekeltségeink. Sokat változott a világ körülöttünk..." - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.