Ahhoz a férfihoz ment hozzá, aki megerőszakolta legjobb barátnőjét

Forrás: Thinkstock -
szexuális erőszak házasság nemi erőszak barátság frigy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló titok rázta meg az angol közvéleményt a napokban: egy nő ahhoz a férfihoz ment hozzá, aki megerőszakolta legjobb barátnőjét. 

"Az a férfi vette el a legjobb barátnőmet, aki engem megerőszakolt" - mondta egy neve elhallgatását kérő, 26 éves nő a brit Mirrornak. Hozzátette: a történtekkor éppen egy házibuliban voltak, a férfi - akiről mindenki azt hitte, már nyugovóra tért a menyasszonyával - átment a szobájába és megerőszakolta.

Forrás: Thinkstock

A 26 éves lány a történtek után rögtön felhívta a párját, akinek azonban ki volt kapcsolva a telefonja. A férfi később annyira emésztette magát amiatt, hogy a barátnője egy ilyen nehéz helyzetben nem tudta utolérni, hogy később öngyilkos lett.

A 26 éves nő feljelentést tett az erőszaktevő ellen, a brit hadsereg egészségügyi részlegénél dolgozó Daniel Howardot pedig hét év börtönre ítélték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.