Hoppá! Csak nem jegygyűrű csillog Berki Krisztián ujján?

Hódi Pamela eljegyzés eljegyzési gyűrű Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokat sejtető fotót osztott meg Facebook-oldalán Berki Krisztián. 

Bár arról nem tudunk, hogy Berki Krisztián újra eljegyezte volna Hódi Pamelát, az alábbi képen látható fotó, azaz a macsó ujján a gyűrű sokat sejtet. Nagyon úgy néz ki, mint egy arany karikagyűrű. Nézzétek csak!

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Világhírű énekesnővel mulatott Vilmos herceg http://www.life.hu/intim/20150919-vilmos-herceg-joss-stone-exevel-mulatott.htmlFelszabadultan bulizott Vilmos herceg és az énekesnő, Joss Stone. Most egy Afrika megsegítéséért rendezett jótékonysági rendezvényen találkoztak. Intim--Lebukott! Nappal gyerekeket tanított, este pornót forgatott a tanárnőhttp://www.life.hu/intim/20150919-az-ohioi-theodore-roosevelt-kozepiskola-zenetanarnoje-kristin-sundman-napkozben-gyerekeket-tanitott.htmlItt a példa arra, hogy semmi, de SEMMI nem marad sokáig titokban.Intim--Napi 50 orgazmus? Kín vagy kéj? http://www.life.hu/intim/20150919-allando-szexualis-izgalmi-szindromatol-szenved-egy-fiatal-no.htmlAhogy az orgazmus hiánya, úgy annak napi több tucatszor való átélése is megkeserítheti valakinek az életét. Egy floridai nő, Amanda az úgynevezett állandó szexuális izgalmi szindrómától szenved, akár napi ötvenszer is kielégül, és ahogy mondja, folyamatosan kényszer érez a maszturbációra. IntimThinkstockSzexfilmet reklámoztak Bíró Ica nevévelhttp://www.life.hu/intim/20150902-szexfilmet-reklamoztak-biro-ica-nevevel.htmlA metal lady felháborodott, hogy kapcsolatba hozták felnőttfilmezéssel és kártérítést követel. IntimOrigoFelrobbantotta az Instagramot a TV2 sztárjának dögös testehttp://www.life.hu/intim/20150729-peto-laura-az-instagramra-posztolta-dogos-fotojat.htmlElképesztően szexi fotót tett közzé a TV2 valóságshow-jának gyönyörű finalistája. IntimOrigoVége! Dér Heni és vőlegénye szakítottakhttp://www.life.hu/intim/20150810-der-heni-enekesno-es-volegenye-vincze-gabor-futballedzo-szakitottak.htmlAz énekesnő és a futballedző szerelme elfáradt, nem tudnak tovább együtt élni. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.