Jennifer Wilson csak egy normális kapcsolatra vágyott. A 36 éves professzornőt imádták a diákjai, neki pedig a sok munka mellett alig maradt ideje a magánéletére - ezért is regisztrált egy társkereső oldalon. Nem kellett volna...

Itt ismerte meg az elsőre tökéletes Hank Hawes-t, aki hamarosan a nő megszállottja lett. A Dél-Karolina Egyetem professzornője előtt nagy jövő állt: világszerte tartott órákat; oktatott Tanzániában, Kínában és Norvégiában is. 2011 januárjában ismerte meg Hanket, aki sikeres pénzügyesként mutatkozott be. Randizgatni kezdtek, azonban hamarosan nyomasztó lett köztük a helyzet: a férfi teljesen rátelepedett a nőre. Hank hamarosan a nő közelében bérelt lakást, Jennifer pedig terápiára kezdett járni, hogy túltegye magát a beteg kapcsolaton. Hiába próbált véget vetni a románcnak, a férfi nem hagyta annyiban a dolgot. SMS-ek, zaklatás - Jennifer láthatóan belefogyott a férfi mániájába. A barátai is aggódni kezdtek érte, hiszen nem ismerték a férfit, akit a nő nem mutatott be senkinek. Csak azt tudták, baj van.

Forrás: Thinkstock

6 hónappal később Jennifer tényleg úgy érezte, fellélegezhet, és randizni kezdett egy exbarátjával. Valószínűleg ez lett a veszte: nem sokkal később egy szomszédja hívta ki a rendőrséget, mert zajra lett figyelmes Jennifer házából. A rendőrök a nő meztelen holttestére találtak rá egy fehér paplan alatt, és a padló, sőt, a plafon is véres volt. A boncolás megállapította, hogy a nő testén 12 nagyon súlyos szúrásnyom okozta a halált, ebből 6 önmagában is halálos lett volna. Létfontosságú szervek sérültek meg, de az is biztos, hogy a támadó is megsérült, mert a nő próbált harcolni az életéért. A nyomok a zaklató Hankhez vezettek, akinél véres farmert találtak, és a férfi kezén is ott voltak a dulakodás nyomai, ráadásul épp öngyilkosságot próbált megkísérelni. 

A férfi tavalyi tárgyalásán önvédelemre hivatkozott, szerinte a nő rátámadt, az ügyvédje pedig azzal érvelt, hogy a nő és a férfi között őrült, életveszélyes szenvedély volt. Persze a nő barátai mind megerősítették, hogy Jennifer szabadulni akart a férfitól. A férfit végül 30 perc alatt elítélte a bíróság, élete végéig börténben kell maradnia.