Elizabeth Hurley 50 évesen is bátran mutogatja melleit

keblek fotó színésznő Olaszország Elizabeth Hurley villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az angol színésznő a kora ellenére is rettentően jól néz ki, és nyugodtan letagadhatna jó pár évet.  

Hurley jelenleg Olaszországban tartózkodik, és az érkezéséről rögtön lőtt is egy szelfit a rajongónak. A dögös modell egy lila színű, extrán mélykivágásos ruhában pózol a kamerának. A legutóbb például az egyik új filmjének forgatási szünetében lőtt egy hatalmas dekoltázsszelfit, ahol ugyancsak sokat mutatott a kebleiből.

Forrás: Facebook/Elizabeth Hurley

Bátran kijelenthetjük, hogy a színésznő egyáltalán nem szégyenlős.

Eltűnt Justin Bieber pénisze: Árulkodó fotó!http://www.life.hu/intim/20150923-justin-bieber-penisze-lathatatlanra-zsugorodott-a-hideg-vizben.htmlA világsztár Izlandon mártózott meg a pár fokos vízben, ahol az alsónadrágja láttán egy pillanatra mi is felszisszentünk, hogy vajon hová lett a Justin méretes szerszáma. IntimOrigoEzeket titkolták el párjuk elől az emberek: Meglepő vallomásokhttp://www.life.hu/intim/20150923-dolgok-amiket-eltitkoltak-parjuk-elol-az-emberek.htmlMindenkinek vannak titkai, ez teljesen normális dolog. De mit titkolnak a legtöbben párjuk elől? Néhányan megsúgtak néhány tipikus titkot. IntimThinkstockKebelbarátnők - VV Dóri és barátnője lufimelleket villantottakhttp://www.life.hu/intim/20150923-vv-dori-megmutatta-oriasmelleket-villantott.htmlVV Dóri sosem hagyja, hogy hímnemű rajongóinak érdeklődése lankadjon, rendszeresen eteti az internet népét szexibbnél szexibb képekkel. Intim--Hurrá! Gwyneth Paltrow végre bepasizotthttp://www.life.hu/intim/20150923-gwyneth-paltrow-vegre-megmutatta-titkos-szerelemet-brad-falchukot.htmlMég áprilisban mondták ki Gwyneth Paltrow és Chris Martin válását, a gyönyörű színésznőre pedig úgy tűnik, ismét rátalált a szerelem. IntimOrigo25 év után válik a feleségétől Zacher Gábor - Újra szerelmes!http://www.life.hu/intim/20150922-zacher-gabor-toxikologus-25-ev-hazassag-utan-valik-felesegetol-uj-kedvese-miatt.htmlAz ismert toxikológus őszintén beszélt válásáról és arról, ki mellett talált rá újra a szerelemre.Intim--Lőtt egy szelfit aktus után, majd megzsarolta a hokilegendát, Jaromir Jagrthttp://www.life.hu/intim/20150922-jaromir-jagr-lefekudt-egy-modellel-aki-megzsarolta-ot-az-aktus-utani-fotoval.htmlPórul járt az a 18 éves fotómodell, aki az egyéjszakás kalandjuk után megzsarolta a 43 éves hoki játékost, Jaromir Jagrt. A sportoló gyorsan lerendezte az ügyet. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.