Forgatási szünetben hatalmas dekoltázsszelfit lőtt Liz Hurley

mellek Elizabeth Hurley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszerűen képtelenség, hogy Elizabeth Hurley már az ötödik X-ben jár.

A durván szexi színésznő a The Royals forgatása közben pihenésként csinált magáról és színész partneréről egy szelfit, amin tényleg elég nehéz a szemébe nézni.

Az Instagramra feltöltött fotóhoz rengeteg férfi kommentelt, és megjegyezték, hogy a képen látható férfinak igencsak jó dolga van.

Vigyázat, forró fotó következik!

Forrás: Instagram/ Elizabeth Hurley

Ennyire még sosem retusálták szét Beyoncéthttp://www.life.hu/trend/20150822-beyonce-enekesno-fotoja-teljesen-szet-van-retusalva.htmlAlaposan megszaladt egy Photoshop-művész keze.Trend--Bronzbarna bőr ősszel is? Így őrizheted meg a nyári színedet!http://www.life.hu/trend/20150818-nyari-barnasag-tippek-trukkok-a-borszin-megorzesehez.htmlRengeteg napsütötte hét áll mögöttünk, így valószínűleg még akkor is meglátszik rajtad a nyár, ha nehezebben barnulsz. Szeretnéd, hogy az ősz közeledtével ne fehéredj ki pillanatok alatt, jó lenne később is kellemesen barnának lenni szolárium nélkül? Most adunk néhány tippet, amik segítenek csodás bőrszíned megőrzésében!TrendThinkstockDöbbenetes! Szinte alig lehet felismerni Julia Robertsethttp://www.life.hu/trend/20150821-julia-roberts-gyermekeivel-strandolt-szinte-felismerhetetlen-ruhaban.htmlElég slamposan vágott neki a strandolásnak Julia Roberts, a gyönyörű színésznőt szinte fel sem lehetett ismerni fejébe húzott kalapjában és csíkos rövidnadrágjában.Trend--Így fest Jennifer Lopez, ha R2-D2-nak öltözik a Csillagok háborújábólhttp://www.life.hu/trend/20150821-jennifer-lopez-az-american-idol-valogatojan-rtd-2-nak-oltozott-a-csillagok-haborujabol.htmlElég érdekes ruhát kapott magára az énekesnő az American Idol legújabb szériájának válogatására. JLO most egy szexi díva helyett inkább a Csillagok háborújából jól ismert R2-D2-ra emlékeztetett minket. TrendOrigoJennifer Hudsont megkopasztottákhttp://www.life.hu/trend/20150820-jennifer-hudsont-megkopasztottak-kopaszra-vagatta-a-hajat.htmlJennifer Hudson megvált nőies fürtjeitől. Nincs szüksége hajra - állítja. TrendOrigoEgyik napról a másikra nagyon megváltozott Várkonyi Andrea frizurájahttp://www.life.hu/trend/20150818-varkonyi-andreanak-hirtelen-nagyon-hosszu-haja-lett.htmlA TV2 szépséges híradósa, Várkonyi Andrea egyik napról a másikra "megnövesztette a haját".Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.