Újra szerelmes a szuperszexi műsorvezetőnő, Czippán Anett. Nem gondolta, hogy egyedülálló anyaként, egy gyerekkel és egy kutyával ismét társra lel, ráadásul ilyen hamar.

Czippán Anett és férje, Rendes Zoltán öt év után hidegültek el egymástól és váltak el csendben, békességben. A csinos műsorvezető ekkor még nem is sejtette, hogy hamarosan ismét rátalál a szerelem. "Majd' egy évet éltem egyedül, és azt gondoltam, hogy ez sokáig így lesz. Egy kisgyerekes anyukának nehéz párt találni, nekem pedig a kisfiam mellett még egy kutyám is van. Szóval abszolút vesztes pozícióból indultam. Ki az a korombeli férfi, aki egy csapásra egy komplett családot akar?" - nyilatkozta Anett korábban a Story magazinnak. 

Czippán AnettForrás: FEM3

Akkor még nem gondotak, hogy nem sokkal később ismét rátalál a szerelem. "Szabolcs a TV2 indulása óta a Róna utcában dolgozik, hosszú évek óta ismerjük egymást. Számtalan alkalommal dolgoztunk már együtt, és bár szimpatikusak voltunk egymásnak,nem gondoltam volna, hogy ebből több is lehet. Egészen addig, míg a válásom után egyszer rám nem nézett, és el nem ejtett egy finom bókot... Abban a pillanatban beleszerettem" - árulta el a részleteket Anett. "Szabolcs csodálatos ember, boldog vagyok vele."