Gregor Bernadett: „Ő az első férfi, aki egyenrangú társnak tekint”

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
boldogság Szarvas Attila társ Gregor Bernadett bizalom gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő negyedszer mondta ki a boldogító igent tavaly nyáron, és azóta nagyon boldog; férje oldalán végre rátalált a hőn áhított boldogságra.

Gregor Bernadett, aki egyedül kevésnek érezte magát a gyerekneveléshez, végre úgy gondolja, minden helyére került az életében.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Most végre egyenrangú fél vagyok a párommal. Eddig mindig ott lebegett a bizonytalanság, és sajnos be is igazolódott a gyanúm, most viszont maximálisan megbízom Attilában. Érdekes, fiatalon nem volt fontos a külső, de rájöttem, hogy Attila eddig a legszebb férfi az életemben, szóval, végre minden a helyén van” – nyilatkozta a színésznő a Ridikül című műsorban.

Gregor Bernadett: „Nem szeretnék kisbabát

A színésznő eddig arról áradozott, mennyire szeretne közös gyermeket férjével, Szarvas Attilával, ám most fordult a kocka. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.