szelfibot VV Anett puszi komment szelfi dekoltázs VV Dóra cici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow egykori játékosa szelfibottal kapta le méretes dekoltázsát. Indulhatna ennél jobban a nap?

VV Dóra cicifotói után VV Anett dekoltázsán legeltethetjük a szemünket. A cicik mellé még egy puszit is küldött kommentben rajongóinak VV Robin korábbi kedvese, aki láthatóan beszállt a szelfibot-őrületbe.

Forrás: Facebook/ Béres Anett

Ebbe a nyíregyházi lányba szerelmes Bud Spencer unokájahttp://www.life.hu/intim/20150924-bud-spencer-unokaja-alessandro-a-magyar-vass-vivien-modellbe-szerelmes.htmlA világhírű olasz színész unokája egy magyar lányba szerelmes. A modellként dolgozó lánnyal Kínában hozta őket össze a sors. Intim--Szakított barátnőjével Katalin hercegné öccse, James Middletonhttp://www.life.hu/intim/20150924-james-middleton-katalin-hercegne-occse-szakitott-baratnojevel-es-ujra-szingli.htmlVéget ért a szerelem a hercegné 28 éves öccse és barátnője, Donna Air között. Intim--Szemet hunyt férje hűtlensége felett Bódi Margóhttp://www.life.hu/intim/20150924-szemet-hunyt-ferje-bodi-guszti-hutlensege-felett-bodi-margo.htmlKapcsolatukról beszélt a Frizbi hajdú Péterrel felvételén Bódi Margó és Bódi Guszti. A merész kérdésekre és bevállalós válaszok születtek. Intim--Elizabeth Hurley 50 évesen is bátran mutogatja melleithttp://www.life.hu/intim/20150923-elizabeth-hurley-a-kora-ellenere-is-batran-mutogatja-a-melleit.htmlAz angol színésznő a kora ellenére is rettentően jól néz ki, és nyugodtan letagadhatna jó pár évet. IntimOrigoEltűnt Justin Bieber pénisze: Árulkodó fotó!http://www.life.hu/intim/20150923-justin-bieber-penisze-lathatatlanra-zsugorodott-a-hideg-vizben.htmlA világsztár Izlandon mártózott meg a pár fokos vízben, ahol az alsónadrágja láttán egy pillanatra mi is felszisszentünk, hogy vajon hová lett a Justin méretes szerszáma. IntimOrigoKebelbarátnők - VV Dóri és barátnője lufimelleket villantottakhttp://www.life.hu/intim/20150923-vv-dori-megmutatta-oriasmelleket-villantott.htmlVV Dóri sosem hagyja, hogy hímnemű rajongóinak érdeklődése lankadjon, rendszeresen eteti az internet népét szexibbnél szexibb képekkel. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.