VV Dóra újra gigadekoltázzsal kedveskedett rajongóinak

Fotó: RTLII/Sajtóklub/Bársony Bence -
mellek VV Dóra VV Dóri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már kezdtük hiányolni VV Dóra kebles fotóit. Most bepótolta elmaradását a playmate.

A Való Világ egykori szilikon fenekű játékosa megmutatta, milyenek felülnézetből a szempillái, és ha már úgyis arra járt a kamerával, a mellei is elfértek a képen, szintén felülnézetből. Mint kiderült, Dóri szempillái nem 3, hanem 6 dimenziósak.

A férfiak figyelmét valószínűleg azonban sikerült másodpercek alatt elvonni a 6D-s pillákról.

Forrás: Facebook/ Török Dóra
Túl vagy már az análpróbán? Rémületes élmény, vagy fenséges csoda?http://www.life.hu/intim/20101130-a-ferfiak-izgatonak-a-nok-megalazonak-tartjak-analis-szex.html10-ből 8-an próbálták már vagy szeretnék kipróbálni az anális szexet – derült ki az ország szextesztjének felméréséből. A fenti adat persze a férfiakra értendő, a nők 61 százaléka ugyanis nem vágyik ilyesfajta örömökre. Két éve ez a téma sokatokat érdekelt – azóta változott a helyzet?IntimThinkstockEzért ne szidd sose az exedet másoknak: A jelenlegi párodat pedig főleg...http://www.life.hu/intim/20150824-pilat-gabor-ezert-ne-szidd-sose-az-exedet-masoknak-a-jelenlegi-parodat-pedig-foleg.htmlHallottál már olyat, hogy valaki nem elégedett a partnerével? És olyat, hogy szídja másoknak? “Meséljen az emberekről a szervezetben, ahonnan éppen ejött” - mondta a felvételiztető, akit arra kért a menedzsment, hogy segítsen kiválasztani egy kulcsfontosságú vezetőt az egyik terület élére...IntimThinkstockBaukó Éva kitette, amit ki kellett: Extrém cickófotó!http://www.life.hu/intim/20150826-bauko-eva-ujabb-dekoltazs-fotoja.htmlNem kevés a képszerkesztő filter, sem a dekoltázs Baukó Éva fotóján.Intim--Candice Swanepoel dögös meztelen testet villantott - Fotó!http://www.life.hu/intim/20150826-candice-swanepoel-modell-meztelen-es-dogos-testet-villantott-a-lui-magazinban.htmlA Victoria’s Secret angyalkája nem mindig angyali – sőt, ezúttal kifejezetten vad és túlfűtött képek készültek róla.Intim--Ledobta a textilt a spanyol teniszcsillag, Rafael Nadal - Videó!http://www.life.hu/intim/20150825-rafael-nadal-felmeztelenul-pozol-egy-vilagmarka-legujabb-reklamjaban.htmlKi ne szeretne szexi sportolókról félmeztelen felvételeket látni? Ezt használta ki az egyik nagy amerikai divatmárka is, amely felkérte a teniszezőt, legyen a legjúabb fehérnemű kollekciójának reklámarca.Intim--Kiderült, miért lóg ennyit együtt a hercegnő Mila Kunisszal és Ashton Kuthcerrelhttp://www.life.hu/intim/20150825-beatrix-yorki-hercegno-mila-kunis-es-ashton-kutcher-egyutt-vettek-reszt-egy-mexikoi-eskuvon.htmlBeatrix yorki hercegnő és az újdonsült hollywoodi házaspár ezúttal egy közös barátjuk menyegzőjére volt hivatalos. De vajon mi lehet ez a hirtelen jött barátság?Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.