Szexoldalon hirdetik Éden Milán szőke szerelmét - visszaéltek Niki fotóival

Forrás: Thinkstock -
Éden Milán szex szexoldal visszaélés szexuális szolgáltatás csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexpartnerek csak neked. Rosszlányok, szexpartnerek, vidéki lányok, erotikus masszázs és erotika. Niki Valentine fotói egy szexuális szolgáltatásokat áruló oldalon tűntek fel. Éden Milán szőke szerelme állítja: a képeken valóban ő látható, ő azonban soha nem regisztrált az oldalon.

Niki Valentine hirdetése szerint a lány 160 eurórért, azaz 50 ezer forintért nyújt 60 perces szolgáltatást, de akár háromórás légyottot is kérhetünk tőle, ebben az esetben 150 ezer a tarifa.
A több mint egy éve aktív profilban egyebek mellett az is fel van tüntetve, hogy az escorthölgy biszexuális, illetve Európán belül bárhová elutazik, ha a kuncsaft erre tart igényt. Az adatokból az is kiderül, hogy a hirdető Bécsben él, és 25 éves, ami nem felel meg a valóságnak, hiszen Niki már elmúlt harminc - írja a Blikk.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A napilapnak sikerült elérnie Milánt, aki annyit közölt, hogy már tudnak az oldalról. Elismerte, hogy valóban Niki egy korábbi fotózásának képei szerepelnek ott, állítása szerint azonban a szerelme nem vállal ilyesmit, és nincs köze efféle munkákhoz, vagyis visszaéltek a képeivel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.