Szexpartnerek csak neked. Rosszlányok, szexpartnerek, vidéki lányok, erotikus masszázs és erotika. Niki Valentine fotói egy szexuális szolgáltatásokat áruló oldalon tűntek fel. Éden Milán szőke szerelme állítja: a képeken valóban ő látható, ő azonban soha nem regisztrált az oldalon.

Niki Valentine hirdetése szerint a lány 160 eurórért, azaz 50 ezer forintért nyújt 60 perces szolgáltatást, de akár háromórás légyottot is kérhetünk tőle, ebben az esetben 150 ezer a tarifa. 
A több mint egy éve aktív profilban egyebek mellett az is fel van tüntetve, hogy az escorthölgy biszexuális, illetve Európán belül bárhová elutazik, ha a kuncsaft erre tart igényt. Az adatokból az is kiderül, hogy a hirdető Bécsben él,  és 25 éves, ami nem felel meg a valóságnak, hiszen Niki már elmúlt harminc - írja a Blikk. 

IllusztrációForrás: Thinkstock

 

A napilapnak sikerült elérnie Milánt, aki annyit közölt, hogy már tudnak az oldalról. Elismerte, hogy valóban Niki egy korábbi fotózásának képei szerepelnek ott, állítása szerint azonban a szerelme nem vállal ilyesmit, és nincs köze efféle munkákhoz, vagyis visszaéltek a képeivel.