Jennifer Aniston megmutatta a jegygyűrűjét - Fotó

Forrás: AFP/Jason Merritt -
jegygyűrű esküvő Justin Theroux család szerelem titkos Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hoppá! A szupertitkos esküvő után itt van most Jen jegygyűrűje! Szép darab!

Az örök vénlánynak kikiáltott Jennifer Anistonnak végre bekötötték a fejét. A szuperdögös Brad Pittel való szakítása után hosszú évekig üldözte a balsors, ami a szerelmi életét illieti, most azonban végre rámosolygott a szerencse. Ő és párja, Justin Theroux végre kimondták a boldogító igent! A szupertitkos esküvőre csak a barátok és közeli hozzátartozók voltak hivatalosak, és még ők sem sejtették, hogy milyen "buliba" is csöppentek, nehogy valaki idő előtt kiszivárogtassa a részleteket. Jen és Justin nagyon figyeltek arra, hogy a világsajtó ne szagolja ki tervüket, ez azonban - ahogy lenni szokott - nem ment zökkenőmentesen. Egy hónappal az esküvő előtt már felreppent a hír, hogy összeházasodtak, ez persze kacsa volt, de a cikk kapcsán mindenki nagyítóval figyelte a sztárpár minden lépését. A nagy nap aztán valóban fotósoktól mentesre sikerült, ám valahogyan mégis kiszivárogtak az első fotók az esküvőről, amelyet minden bizonnyal Jen Bel Air-i kastélyának hátsó kertjében tartottak. Később találgatások indultak: vajon milyen ruhában mondhatta ki Jen a boldogító igent, DE MOST végre tényleg megnézhetjük azt a jegygyűrűt, amit Jen ujjára Justin húzott fel. A gyűrűs képekért KATTINTS IDE.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Aniston és a nála két évvel fiatalabb Theroux már sok-sok éve ismerik egymást, ám csak 2012-es közös filmjük, a Hippi túra forgatása után kezdtek randizni egymással. 18 hónap elteltével aztán a 43 éves színész feltette a nagy kérdést a New York-i Blue Hill étteremben Jen 41. születésnapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.