Megégett a vaginája, 9000 forint értékű benzinkártyát kapott kompenzálásul

Forrás: Thinkstock -
kompenzáció vizsgálat baleset vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hüvelytükrözésre ment egy 21 éves új-zélandi nő. Brutális sérülést szenvedett, rengeteg pénzért, hónapokig kezelték kórházban. Vaginájának 80 százaléka leégett.

Alap esetben pár percig tart egy hüvelytükrözés, és a páciens semmilyen fájdalmat nem érez. Ilyenkor 5 százalékos ecetsavat használnak, de kiderült, a kórházban, ahol a nő megsérült, 100 százalékos savval dolgoztak.

Forrás: Thinkstock

Mivel a fiatal nő még nem volt korábban tükrözésen, azt hitte, normális a szörnyű fájdalom, amit érez. Hazaérve még erősebbek lettek a fájdalmai, de akkor derült csak ki számára, hogy tényleg nincs minden rendben, mikor felhívták a kórházból. Elmondták neki, hogy egy másik nőnek annyira fájt a tükrözés, hogy sikított, ezért elküldték vizsgálatra a használt savat, és kiderült, nem 5, hanem 100 százalékos koncentrációjú.

A beszállító gyógyszertár volt a hibás. A nő kártérítésül kapott egy bocsánatkérő levelet és a kb. 9000 forint értékű benzinkártyát, pedig kocsija sincs.

A leégetett vaginájával hónapokig kellett orvoshoz járnia, és majd' félmillió forintos összeget hagyott ott a kezelésekért. A gyógyszertár vezetése nem fizette ki a kórházi számlát.

Péniszt eszünk és pisit iszunk - Mindenre képesek vagyunk a jó szexért? (18+)http://www.life.hu/intim/20141003--bizarr-afrodiziakumok-a-vilag-minden-tajarol-tigrispenisz-leves-es-pavianpisi.htmlVannak, akik az osztrigára esküsznek, mások csokoládét majszolnak vagy vörösbort isznak, hogy felpörgessék a szexuális életüket. A világban azonban ennél jóval őrültebb afrodiziákumok is léteznek, amelyek első hallásra nem tűnnek túl bizalomgerjesztőnek, ezért többségük csak erős gyomrúaknak ajánlott. Ha kíváncsi vagy arra, milyen furcsaságokat hajlandóak elfogyasztani egyes kultúrákban a libidó növelésére, a Life.hu most összegyűjtötte a legőrültebb stimulálókat! Intim--Szulák Andrea szakított gyermeke apjával, Gyarmati Gáborralhttp://www.life.hu/intim/20150928-szulak-andrea-kapcsolata-tiz-ev-utan-veget-ert-gyermeke-apjaval.htmlVéget ért a színésznő és párja közel egy évtizeden át tartó párkapcsolata a Blikk információi szerint. A hírt állítólag maga a művésznő tette közzé privát Facebook-oldalán, ahol nyugalmat kér ebben a nehéz időszakban. Intim--"Ő az életem" - Megkérte barátnője kezét a férfi, miután a lány meghalthttp://www.life.hu/intim/20150928-abigail-hallt-halala-utan-jegyezte-el-parja-josh-thompson.htmlJosh Thompson csak jövőre tervezte a lánykérést, ám barátnője tragikus halála mindent megváltoztatott. IntimOrigoJulia Roberts házassága válságban - Mégis válik a színésznő?http://www.life.hu/intim/20150927-a-hirek-szerint-julia-roberts-valik.htmlJulia Roberts házassága egy ideje megromlott. A legfrissebb hírek szerint a színésznő már nem akarja megmenteni a kapcsolatot, inkább válna. Intim--DJ Seherezádé dekoltázsától leesett az állunk http://www.life.hu/intim/20150927-dj-seherezade-ujabb-dogos-fotoval-rukkolt-elo-ezuttal-a-dekoltazsarol.htmlAz egykori villalakótól már megszokhattuk a merész, és kissé sokat mutató képeket. Tegnap este ismét megörvendeztetett minket egy vadító fotóval. IntimOrigoRomantikus vacsorával ünnepelte házassági évfordulóját Amal és George Clooneyhttp://www.life.hu/intim/20150928-george-clooney-es-amal-clooney-vacsoraval-unnepeltek-elso-hazassagi-evfordulojukat.htmlImmár egy éve, hogy a hollywoodi színész feleségül vette a libanoni származású emberjogi ügyvédnőt. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.