Szebbnél szebb lányokat vitt a hálójába a Playboy-pápa, Hugh Hefner. Holly Madison állítja, nem feltétlenül csak kedvtelésből jártak ágyra a nyuszik. 

Minden nyuszilánynak akcióra készen kellett lennie, ha Mr. Hefner szexet óhajtott. Egyszerre hét kebelcsoda volt a köntösös kujon barátnője, közülük a most 35 éves Holly Madison könyvében tálalt ki, amelyből a Blikk idézett. 

"Én nem vagyok hülye. A lányok állhatatos tagadása ellenére mindenki úgy gondolta, hogy Hef az összes barátnőjével lefekszik. De arra igazán nem voltam felkészülve, hogy kötelező is a dolog – főleg az első estémen" –  "A szex ráadásul szvingerklubsze­rűen ment, persze csak Hef számára volt lehetőség váltogatni a partnereket."

Forrás: AFP/Charley Gallay

Hefner állítólag gyorsan újra menetkész volt egy aktus után, a lányok pedig kitartóan játszották szerepüket.

"Az egész csak egy nagy show-műsor volt. Senkinek nem volt túl nagy kedve hozzá (Hefen kívül, valószínűleg), és senki nem jött izgalomba. Ez is ugyanolyan színjáték volt, mint a pornó (...). Nagy meglepetésemre az én szerepem éppen olyan gyorsan véget is ért, ahogy elkezdődött. Mire képes voltam felfogni, hogy mi is történik, Hef már áttért Candice-re, a másik új lányra, majd pár további barátnőjére, végül maga fejezte be a dolgot, mint mindig. Még soha nem éltem át ennél személytelenebb szexet."