Vén kujon - Kötelezővé tette a szexet a Playboy-nyusziknak Hugh Hefner

Forrás: AFP/Charley Gallay -
Holly Madison Playboy Hugh Hefner nyuszi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szebbnél szebb lányokat vitt a hálójába a Playboy-pápa, Hugh Hefner. Holly Madison állítja, nem feltétlenül csak kedvtelésből jártak ágyra a nyuszik. 

Minden nyuszilánynak akcióra készen kellett lennie, ha Mr. Hefner szexet óhajtott. Egyszerre hét kebelcsoda volt a köntösös kujon barátnője, közülük a most 35 éves Holly Madison könyvében tálalt ki, amelyből a Blikk idézett.

"Én nem vagyok hülye. A lányok állhatatos tagadása ellenére mindenki úgy gondolta, hogy Hef az összes barátnőjével lefekszik. De arra igazán nem voltam felkészülve, hogy kötelező is a dolog – főleg az első estémen""A szex ráadásul szvingerklubsze­rűen ment, persze csak Hef számára volt lehetőség váltogatni a partnereket."

Forrás: AFP/Charley Gallay

Hefner állítólag gyorsan újra menetkész volt egy aktus után, a lányok pedig kitartóan játszották szerepüket.

"Az egész csak egy nagy show-műsor volt. Senkinek nem volt túl nagy kedve hozzá (Hefen kívül, valószínűleg), és senki nem jött izgalomba. Ez is ugyanolyan színjáték volt, mint a pornó (...). Nagy meglepetésemre az én szerepem éppen olyan gyorsan véget is ért, ahogy elkezdődött. Mire képes voltam felfogni, hogy mi is történik, Hef már áttért Candice-re, a másik új lányra, majd pár további barátnőjére, végül maga fejezte be a dolgot, mint mindig. Még soha nem éltem át ennél személytelenebb szexet."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.