Kiderült Jennifer Aniston pikáns szexszokása - Így erotikáznak férjével

Forrás: AFP/Jason Merritt -
szokás szex Jennifer Aniston telefonszex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha egy színészpár külön országokban forgat, elég nehezen megoldható a házasélet. Jennifer Anistonnak azonban a távolság sem jelent akadályt.

Aniston egyik közeli ismerőse osztotta meg az OK! magazinnal a színésznő hálószobatitkait. Állítólag Jennifer és férje, Justin Theroux rendszeresen telefonszexelnek, ha más-más államban, országban tartózkodnak.

Forrás: AFP/Jason Merritt

SMS-eznek, erotikusan búgnak bele a kagylóba, és még a videotelefonálás előnyeit is kihasználják. A pletykálkodó ismerős szerint titkosított vonalon keresztül történnek a virtuális aktusok, melyekbe a színésznő apait-anyait belead.

10 évig kizárólag szexre gondolt a nőhttp://www.life.hu/intim/20150930-10-evig-kizarolag-szexre-gondolt-a-no.htmlRose Bretécher ritka pszichológiai zavarban szenvedett. Akárhova nézett, szexuális fantáziák jutottak eszébe. Intim--Ötvenszer szexelt egy diákkal a tanársegédhttp://www.life.hu/intim/20150930-otvenszer-szexelt-egy-diakkal-az-iskolai-dolgozo.htmlEgy harmincéves iskolai segítőnő tizenöt éves diákját rontotta meg. A fiú azt állítja, komoly lelki sérüléseket szenvedett attól, hogy két hónapig viszonya volt a nővel. Intim--Ha még nem láttad Madonna csúnyáját közelről, most megtehetedhttp://www.life.hu/intim/20150928-madonna-fiatalkori-teljesen-pucer-fotoi.html1977-ben, 20 évesen állt kamerák elé Madonna. Martin HM Schreiber olyan képeket készített a popdíváról, hogy akkoriban minden férfi eldobta tőle az agyát. Intim--Vége! Kaley Cuoco és férje két év házasság után elválnakhttp://www.life.hu/intim/20150927-kaley-cuoco-az-agymenok-sztarja-es-ferje-ryan-sweeting-valnak.htmlAz Agymenők dögös sztárja, Kaley Cuoco és férje, Ryan Sweeting 21 hónapja házasok.Intim--Lebuktak! Ez jár a pasik fejében, amikor elélveznekhttp://www.life.hu/intim/20150925-ez-jar-a-ferfiak-fejeben-orgazmus-kozben.htmlMinden férfi másra gondol, amikor eljut a csúcsra, de van néhány olyan dolog, amely már mindegyikük agyán átfutott. Utánajártunk, mik ezek. Intim--Hohó, kivel randizgat Pippa Middleton?http://www.life.hu/intim/20150925-pippa-middleton-katalin-hercegno-testvere-randizik-egy-ferfivel.htmlKatalin hercegnő testvére, Pippa Middleton már két éve együtt van bróker párjával, Nico Jacksonnal, akit úgy látszik, nem zavar, hogy Pippa más férfival ebédelget. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.