A megszerzett tudás semmit sem ér a belülről fakadó őszinte lelkesedés nélkül

Forrás: Photononstop/Philippe Lissac/Godong -
párkapcsolat szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon sok szakmájában kitűnő emberrel találkoztam, akik a befásultságuk okán az eredmények tört részével voltak kénytelenek megelégedni, főleg ahhoz képest, amire a szaktudásuk, a tapasztalatuk teret és lehetőséget adott volna nekik.

Egyszer arról kérdezték Buddhát, hogy mit nyert a meditációval. Azt válaszolta, hogy „Semmit.” Amit viszont vesztettem vele: „Haragot, szorongást, dühöt és félelmet”.

Illusztráció. Forrás: Photononstop/Philippe Lissac/Godong

Sajnos negatív előjellel, de fordítva is így működik. Soha nem az a kérdés, hogy mit értél el, milyen élményeket gyűjtöttél magadnak, mindig az a kérdés, hogy

mi lehetne, ha megnyitnád magadban a korlátlan lelkesedés csatornáját.

Pilát Gábor

Az elmúlt húsz évben közel 13 ezer embernek tartottam értékesítési, vezetői, valamint kommunikációs tréningeket, és már a kezdetektől azt figyeltem meg, hogy az alapvető igazságok, összefüggések az élet minden területén használhatók. Nem is lehetne másképp, hiszen a mondás szerint, ami igazság, az mindenhol az, ami pedig nem működik mindenhol, az nem volt igazság.

A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés vagy önmagunk megtalálása a világban.

www.pilatgabor.hu,
Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról

Ezt meg sem kell megtanulnod, ez benned van. Amennyiben nincs elérhető élményed erről, csak figyeld meg egy gyerek határtalan lelkesedését és szerezd vissza mihamarabb a képességedet. Ugyanis mi, emberek, nem csak a rossz szokásokat vagyunk képesek felvenni, hanem a jókat is hajlamosak vagyunk elfelejteni csupán azzal az egy dologgal, hogy nem tartjuk teremtésben.

Ha másképp nem megy, erőltess, de inkább rajzolj az arcodra mosolyt, és előbb-utóbb azt fogod észrevenni, hogy őszintén mosolyogsz.

Kezdj el a rajongásig lelkesedni az életed dolgaiért.

A munkádért, a párodért és mindenért ami az életed része. Megöregedni is csak akkor kezdesz majd, amikor felhagysz a lelkesedéssel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.