Szuperlájk! Új funkcióval bővült a Tinder szexpartnerkereső

Forrás: Thinkstock -
superlike applikáció párkeresés Tinder szuperlájk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szupernyomulósoknak szuperlájk. Éljen, éljen, új funkcióval bővült a Tinder, amelynek leginkább azok örülhetnek, akik már kétségbe esve keresik álmaik asszonyát/férfiját.

Eddig a Tinder csak akkor mutatta, hogy ki lájkolt téged,ha közös volt az érdeklődés. Most azonban végre a tudtodra hozza az applikáció, hogy kik azok, akik neked nem tetszettek, de te tetszettél nekik, ha rányomnak a szuperlájkra.

Forrás: Thinkstock

Ez miért is jó? Elméletileg azért, hogy ha látod, tetszettél Első Ránézésre Túl Nagy Fülű Ferinek, lehet, adsz neki egy esélyt, és mégis jobbra húzod ahelyett, hogy eltüntetnéd a süllyesztőben.

Fiúk a Tinderen

Vannak olyan időszakok, mikor az ember lánya egészen az ujjai görcsbe állásáig simogatja a képernyőt jobbra-balra, de eredménye nem lesz a digitális bulinak, csupán felidegesedik. Ezek a legrosszabb húzások a húzigálós társkeresőn.

Persze, te is megszuperlájkolhatsz bárkit, tudatva vele, hogy borzasztóan kíváncsi vagy rá. Így nagyobb eséllyel fog téged ő is szívecskézni.

A szcientológia híve volt Jim Carrey öngyilkos exbarátnőjehttp://www.life.hu/news/20151001-cathriona-white-jim-carrey-ongyilkos-exbaratnoje-a-szcientologia-hive-volt.htmlCathriona White körülbelül 4-5 éve csatlakozott a világ egyik legvitatottabb vallásának követőihez. News--Elfogták a budapesti szőnyeges gyilkosthttp://www.life.hu/news/20151001-elfogtak-a-rendorok-a-ferfit-aki-meggyilkolta-szonyegbe-csavarta-baratnoje-holttestet.htmlTöbb hét után sikerült kézre kerítenie a rendőrségnek Sz. Pált, aki augusztus 16-án megölte, majd szőnyegbe csavarva Kalocsára vitte barátnője holttestét. News--A 25 éves Snapchat-alapító a legfiatalabb milliárdoshttp://www.life.hu/news/20151001-forbes-magazin-2015ben-is-osszeallitotta-a-leggazdagabb-amerikaiak-listajat.htmlZuckerbergnek mindössze tizenegy év kellett ahhoz, hogy bekerüljön az Egyesült Államok tíz leggazdagabb embere közé - derült ki a Forbes magazin 400-as listájából, amelynek első helyét immár huszonkettedszerre is Bill Gates szerezte meg. NewsOrigoMellrázós sportriporternőért őrül meg most az internethttp://www.life.hu/news/20150930-ava-fiora-sportriporterno-mellrazassal-koszon-el-nezoitol.htmlMeztelenkedés, sport és finom ételek - Ava Fiore tudja, mi vezet a világhírnév felé. NewsOrigoKiderült, mit tesz Erzsébet királynő, ha a férje előbb hal meg, mint őhttp://www.life.hu/news/20150930-kiderult-mit-tesz-erzsebet-kiralyno-ha-a-ferje-elobb-hal-meg-mint-o.htmlFülöp herceg és Erzsébet királynő már 68 éve házasok. A királynő életében a herceg volt az egyetlen férfi, így nagyon megviselné, ha meghalna. News--Kidobta a hetedik emeletről újszülött babáját egy nőhttp://www.life.hu/news/20151001-kidobta-a-hetedik-emeletrol-ujszulott-babajat-egy-no-new-yorkban.htmlOtthonában adott életet gyermekének a New York-i Jennifer Berry, aki a szülés után kidobta babáját a hetedik emeletről.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.