Sokan nem is gondolnák, mennyire kegyetlen a Playboy-villa világa. Erről nem más, mint Hugh Hefner egykori ágyasa számolt be, aki számára annyira kilátástalannak tűnt a villalét, hogy egyszer még önygilkosságot is megkísérelt. Most kiderült, hogyan.  

"Ha egyszerűen betenném a fejem a víz alá, és vennék egy nagy levegőt, akkor vége lenne, gondoltam. A fürdőszoba engem leszámítva üres volt, egyedül úsztam a hatalmas márványkádban. A villa levegője hideg volt, és a szobákat mintha mindig átjárta volna a huzat. Leeresztettem a vállam a meleg vízbe, és a szemben lévő falra függesztettem üveges tekintetem. De képes lennék vajon tényleg megtenni?" - írta nemrég megjelent, Lent a nyúl üregében című önéletrajzi könyvében Holly Madison.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

A nyugtatókon élő lány szerint sokáig nem akarta beismerni magának, hogy a hírnév miatt adta el a lelkét az ördögnek. Amikor pedig az öngyilkosság is megfordult a fejében, azon tűnődött, hiányozna-e egyáltalán valakinek. "Elképesztő, milyen sötét helyekre elkóborolnak az ember gondolatai, ha éppen nyomasztja valami. A saját depresszióm mélye vezetett erre a nagyon sötét ösvényre, és ennek az alagútnak a végén semmiféle – bármilyen távoli – fény nem csillant. Lehet, hogy csak a fű és az alkohol miatt, de abban a pillanatban nagyon logikus megoldásnak tűnt a vízbe fulladás arra, hogy véget vessek annak a nevetséges életnek, amelyet élek. Egyszerűen nem bírtam elviselni a saját nyomoromat" - írja.