Détár Enikő házasság Spanyolország szerelem nyaralás nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő spanyolországi nyaralását párjával, Péterrel házasság nélküli nászútként aposztrofálta.

Détár Enikő és párja nagyon boldogok egymással, minden együtt töltött pillanatot tökéletesen akarnak megélni, de nem terveznek előre, a mának élnek. A színésznő azt mondja, ez nála védekezési mechanizmus.

„Kettesben ritkán tudunk elmenni vacsorázni, pihenni. Végre Spanyolországban 8 napot tudtunk kettesben eltölteni" – mondta Enikő, aki hozzátette addig vannak együtt, amíg jó, mert semmi tárgyi dolog nem köti őket össze.

Péniszt eszünk és pisit iszunk - Mindenre képesek vagyunk a jó szexért? (18+)http://www.life.hu/intim/20141003--bizarr-afrodiziakumok-a-vilag-minden-tajarol-tigrispenisz-leves-es-pavianpisi.htmlVannak, akik az osztrigára esküsznek, mások csokoládét majszolnak vagy vörösbort isznak, hogy felpörgessék a szexuális életüket. A világban azonban ennél jóval őrültebb afrodiziákumok is léteznek, amelyek első hallásra nem tűnnek túl bizalomgerjesztőnek, ezért többségük csak erős gyomrúaknak ajánlott. Ha kíváncsi vagy arra, milyen furcsaságokat hajlandóak elfogyasztani egyes kultúrákban a libidó növelésére, a Life.hu most összegyűjtötte a legőrültebb stimulálókat! Intim--Szexualitás a technika korában – Fotósorozat 18+!http://www.life.hu/intim/20151006-evan-baden-technikailag-intim-fotosorozata-a-digitalis-bennszulottek-szexualitasat-kutatja.htmlEgy új generáció, a digitális bennszülöttek intimitását kutatja Evan Baden Technikailag intim című fotósorozata. IntimOrigoÁlomszép menyasszony Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/intim/20151006-kulcsar-edina-a-miss-world-hungary-szepsegverseny-gyoztese-az-eskuvojet-tervezgeti.htmlA szépségkirálynőnek eddig nem jutott ideje arra, hogy kimondja a boldogító igent, most azonban reménykedik, hogy jövőre összejön a lagzi. Intim--Újabb sztárpár született! Rita Ora a Blink 182 egykori zenészével jár http://www.life.hu/intim/20151006-rita-ora-a-vilaghiru-dobossal-travis-barkerrel-jott-ossze.htmlAz énekesnő nem mindennapi párt talált magának. A világ talán egyik legnagyobb dobosával, Travis Barkerrel szűrte össze a levet. Intim--Sarka Kata mellei túltesznek kiskutyája cukiságánhttp://www.life.hu/intim/20151005-sarka-kata-dekoltazsa-tulszarnyalta-a-kis-kedvencuk-tara-cukisagat.htmlA dögös műsorvezető egy közös fotót lőtt újdonsült kedvencükkel, a kis Tarával. A kép láttán az ennivaló kiskutya helyett több kommentelőnek is Kata dekoltázsán akadt meg a szeme. IntimOrigoBosszúpornó miatt kísérelt meg kétszer is öngyilkosságot a tinihttp://www.life.hu/intim/20151005-ross-bulloch-bosszupornoja-miatt-ketszer-kiserelt-meg-onygilkossagot-a-baratnoje.html10 hónapnyi együtt járás után szakított a 19 éves lány a 22 éves Ross Bulloch-hal, amiért a fiú létrehozott egy kamu Facebook-oldalt, ahova kitette intim fotóikat. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.