boldogság Nagy Ő öröm párkapcsolat szerelem bizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A környezetünkben sokféle párkapcsolati példát látunk, negatívat és pozitívat egyaránt. Vess egy pillantást a saját kapcsolatodra és ha a felsorolt pontokból csak néhány igaz rátok, nagy valószínűséggel a legjobb ember mellett éled a minennapokat.

1. Legjobb barátok vagytok
A fizikai vonzalmon felül alapvetően fontos, hogy egymás cinkostársai vagy éppen lelki szemetesládái legyetek a hosszú ideig tartó párkapcsolathoz. A barátoddal nem tudtok betelni egymás társaságával, mindent a másikkal osztotok meg elsőként és őszintén a véleményeteket is megmondjátok egymásnak.

2. A különbségeket előnyként fogjátok fel
Az ellentétek vonzzák egymást: ez tökéletesen ráillik a ti helyzetetekre is. A különböző személyiségek máshogy látják a világot, ti jól kezelitek a szituációt és elfogadjátok a másik fél eltérő érdeklődési körét és gondolatait.

3. Nem játsszátok meg magatokat
Nem viseltek álarcot, kimutatjátok a fogatok fehérjét. Nem akartok megfelelni a másiknak azáltal, hogy egy szerepet vesztek fel, a személyisége miatt szeretitek a másikat.

Forrás: Youtube

4. Nincs bizonyítási kényszer
Tökéletesen tisztában vagytok azzal, hogy a kapcsolatotok fantasztikus. Nem posztoltok percenként szerelmes üzeneteket és szelfiket a közösségi oldalatokra, csupán magatokra koncentráltok.

5. Kompromisszumra készek vagytok
Ha kenyértörésre kerül a sor, annak nem a dráma vagy a hatalmi harc áll a középpontjában, hanem a közös nevező megtalálása és a probléma megoldása.

6. Összenövés nélkül is tudjátok, hogy összetartoztok
A barátaitokra is szántok időt, ugyanakkor egymásra sem sajnáljátok a szabadidőt, mindig megtaláljátok a balanszot.

7. Támogatjátok és előre viszitek egymást az életben
Egyikőtök sem akarja vagy próbálja megváltoztatni a másik felet, szeretitek egymást. A pozitív változásokra figyelmeztetések nélkül is törekedtek. Egyszerű a képlet: egymásért vagytok és minden negatív helyzetből felhúzzátok, kisegítitek a másikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.