Megdöbbentő! Noszály Sándor impotens volt a gyógyszerektől?

Forrás: Facebook/Noszály Sándor -
Noszály Sándor Összezárva Friderikusszal impotencia Friderikusz Gyógyszerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen összeomlott az élete az egykori Nagy Ő-nek, miután szakítottak szerelmével, Novák Henivel. Noszály Sándor az Összezárva Friderikusszal című műsorban megrendítő őszinteséggel mesélt élete egyik legnehezebb időszakáról.

Noszály Sándor Friderikusznak mesélt arról, hogyan ment tönkre öt évig tartó kapcsolata Novák Henivel, aki miatt Amerikába is elköltözött. Az egykori teniszező állítólag teljesen összeomlott, miután magára maradt. A Blikk információi szerint olyan mély depresszióba süllyedt, hogy 12 napig nem aludt, amikor végül repülőre szállt, és Budapesten önként vonult be a pszichiátriára.

Forrás: Facebook/Noszály Sándor

A lap úgy tudja, később nagy mennyiségű antidepresszánsokat és nyugtatókat kellett szednie, amiktől egy időre impotens lett, a szex sem érdekelte. Egyedül a barátai tartották benne a lelket. Noszály azóta jobban van, a viszontagságos időszakról az Összezárva Friderikusszal című műsorban mesél majd.

Meztelenül és sminkben élvezkedik a zuhany alatt Kendall Jenner - Erotikus fotó!http://www.life.hu/intim/20151010-meztelenul-es-sminkben-elvezkedik-a-zuhany-alatt-kendall-jenner.htmlNagyon fülledt fotó látott a minap napvilágot a fiatal modellről, Kendall Jennerről. Intim--Keresztes Ildikó exférjéről vallott: "25 évet nem lehet kidobni a kukába"http://www.life.hu/intim/20151010-keresztes-ildiko-szerint-kapcsolata-kicska-laszloval-igazabol-sosem-ment-tonkre.htmlMindenki megdöbbent Keresztes Ildikó kijelentésén, aki az ATV egyik műsorában mesélt arról, hogy szerinte van-e rá esély, hogy exférjével, Kicska Lászlóval újra egy párt alkossanak. Intim--Monica Bellucci szerint nehéz hűségesnek maradnihttp://www.life.hu/intim/20151009-monica-bellucci-szineszno-szerint-nehez-husegesnek-maradni.htmlA hírességet a sok nőt megdöntő James Bond karakteréről faggatták, amikor meglepő vallomást tett. IntimOrigoIlyen volt Majka legkínosabb szerelmi vallomásahttp://www.life.hu/intim/20151009-ilyen-volt-majka-legkinosabb-szerelmi-vallomasa.htmlMajka szerelmi élete már évek óta egyenesben van, hiszen feleségével, Hajnival imádják egymást. De neki sem volt mindig ennyire egyszerű dolga. IntimFotó: Polyák Attila - OrigoKi korán kel, aranyat lel: Vajon Pumped Gabo mit lelt a lány bugyijában?http://www.life.hu/intim/20151009-pumped-gabo-egy-lany-bugyijaban-nyulkal.htmlPumped Csí-kos-bál-nák Gabo újra valami olyat tett, amivel felhívhatja magára a figyelmet, és kíváncsivá tehet mindenkit. Intim--Kiss Daniella: "Van valami a levegőben, de ez még egyelőre titok"http://www.life.hu/intim/20151009-kiss-daniella-szepsegkiralyno-egyelore-meg-titkolja-a-parjat.htmlA Life.hu nagyszájú riportere a gyönyörű szépségkirálynőt, Kiss Daniellát kapta mikrofonvégre. Kiderült, a meseszép lány életében van valami egészen új és izgalmas dolog. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.