Egy ismeretlen felhasználó Angela néven küldözget pornóvideókat a retró lemezlovas Facebook oldalára. A sztár teljesen kiakadt!

Dévényi Tibor akár hetente többször is kap szexuális tartalommal ellátott felvételeket a rajongói oldalára. A zenészt, bár sosem kattint rá az ilyen felvételekre, nagyon zavarja a dolog, főleg, hogy ma már boldog párkapcsolatban él barátnőjével, Beával - írja a Blikk

Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Ez a valaki folyton szexre buzdít, mindig más pozitúrákat ajánl, de erre én nem vagyok vevő, sosem indítom el a videót. Többet látom a fenekét, mint Magyarország domborzatát a térképen. De üzenem neki, ne is álmodozzon semmiféle kontaktusról köztünk, pedig hetente kétszer biztos kapok egy ilyen felvételt. Azt írtam neki, nagyon nem méltó ez hozzám, már csak ha a koromat vesszük, vagy azt, hogy a beat világában mozgok, és nagyon sokan látják az oldalamat. De minden hiába, csak küldi. Ismerőseim fel is hívták, de senki nem jelentkezik a vonal végén. Ha fiatalkoromban megúsztam a szexet mindenféle baj nélkül, akkor most sem szeretnék így 70-felé összeszedni egy „vírust", még az interneten sem" - mondta a lapnak Tibor, aki elmondása szerint nagyon ritkán internetezik, és akkor sem erre kíváncsi.