Botrány! Szexfilmekkel zaklatják Dévényi Tibort

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
szexvideó lemezlovas Dévényi Tibor zenész botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ismeretlen felhasználó Angela néven küldözget pornóvideókat a retró lemezlovas Facebook oldalára. A sztár teljesen kiakadt!

Dévényi Tibor akár hetente többször is kap szexuális tartalommal ellátott felvételeket a rajongói oldalára. A zenészt, bár sosem kattint rá az ilyen felvételekre, nagyon zavarja a dolog, főleg, hogy ma már boldog párkapcsolatban él barátnőjével, Beával - írja a Blikk.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Ez a valaki folyton szexre buzdít, mindig más pozitúrákat ajánl, de erre én nem vagyok vevő, sosem indítom el a videót. Többet látom a fenekét, mint Magyarország domborzatát a térképen. De üzenem neki, ne is álmodozzon semmiféle kontaktusról köztünk, pedig hetente kétszer biztos kapok egy ilyen felvételt. Azt írtam neki, nagyon nem méltó ez hozzám, már csak ha a koromat vesszük, vagy azt, hogy a beat világában mozgok, és nagyon sokan látják az oldalamat. De minden hiába, csak küldi. Ismerőseim fel is hívták, de senki nem jelentkezik a vonal végén. Ha fiatalkoromban megúsztam a szexet mindenféle baj nélkül, akkor most sem szeretnék így 70-felé összeszedni egy „vírust", még az interneten sem" - mondta a lapnak Tibor, aki elmondása szerint nagyon ritkán internetezik, és akkor sem erre kíváncsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.