Az önimádó férfi: ki ne találkozott volna még ezzel a típussal? Ez a hét jel egyértelműen arra utal, hogy ismét egy ilyen srác bűvkörébe kerültél bele!

1. Nem lehet kényelmetlen helyzetbe hozni. Vele soha nem történhet olyan helyzet, amiből ne az mutatkozna meg, hogy nem ő a világ legfantasztikusabb embere. Sőt, még neked tesz szívességet azzal, hogy szóba áll veled.

Forrás: Youtube

2. Mindig úgy érzed, hogy üldözöd őt a jóindulatoddal. Segítenél neki, de nem hagyja, közben pedig elvárja, hogy 100 százalékig vele foglalkozz.

3. Semmilyen jellegű kritikával nem lehet őt illetni. Amint csak felveted neki, hogy némileg változtathatna a hozzáállásán, egyből ingerülten és dühösen reagál. Miért? Mivel ő tökéletes.

Forrás: Thinkstock

4. Nem hallgat meg. Úgy érzi, mintha mindig minden róla szólna, sokkal fontosabb az ő mondanivalója, mint a tiéd. 

5. Nem ismeri a nem szót. Amit ő mond, az megmásíthatatlan. Nem is érdemes vele harcolni, mert a rutinjával előbb-utóbb felülkerekedik rajtad és még te fogod rosszul érezni magad emiatt.

6. Néha valóban nem törődik az érzéseiddel. Azt mondja, hogy érdeklik az érzéseid, ellenben amikor valóban a problémáidról akarsz vele beszélni, nem foglalkozik az érzelmi világoddal, mert szerinte "a hiszti nem megoldás". 

Forrás: Thinkstock

7. Állandóan kihív téged. Néha úgy érzi, hogy megszivatna téged és intelligens csatára hív ki vagy éppen mindenről amire mondasz valamit, arról az ellenkezőjét állítja a saját szemszögéből nézve.