7 jel, ami arról árulkodik, hogy kifogtál egy önimádó férfit

Forrás: Youtube -
önimádó férfi nárcizmus Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az önimádó férfi: ki ne találkozott volna még ezzel a típussal? Ez a hét jel egyértelműen arra utal, hogy ismét egy ilyen srác bűvkörébe kerültél bele!

1. Nem lehet kényelmetlen helyzetbe hozni. Vele soha nem történhet olyan helyzet, amiből ne az mutatkozna meg, hogy nem ő a világ legfantasztikusabb embere. Sőt, még neked tesz szívességet azzal, hogy szóba áll veled.

Forrás: Youtube

2. Mindig úgy érzed, hogy üldözöd őt a jóindulatoddal. Segítenél neki, de nem hagyja, közben pedig elvárja, hogy 100 százalékig vele foglalkozz.

3. Semmilyen jellegű kritikával nem lehet őt illetni. Amint csak felveted neki, hogy némileg változtathatna a hozzáállásán, egyből ingerülten és dühösen reagál. Miért? Mivel ő tökéletes.

Forrás: Thinkstock

4. Nem hallgat meg. Úgy érzi, mintha mindig minden róla szólna, sokkal fontosabb az ő mondanivalója, mint a tiéd.

5. Nem ismeri a nem szót. Amit ő mond, az megmásíthatatlan. Nem is érdemes vele harcolni, mert a rutinjával előbb-utóbb felülkerekedik rajtad és még te fogod rosszul érezni magad emiatt.

6. Néha valóban nem törődik az érzéseiddel. Azt mondja, hogy érdeklik az érzéseid, ellenben amikor valóban a problémáidról akarsz vele beszélni, nem foglalkozik az érzelmi világoddal, mert szerinte "a hiszti nem megoldás".

Forrás: Thinkstock

7. Állandóan kihív téged. Néha úgy érzi, hogy megszivatna téged és intelligens csatára hív ki vagy éppen mindenről amire mondasz valamit, arról az ellenkezőjét állítja a saját szemszögéből nézve.

Egy "kis" változtatás is nagy csodákra képes! De akár katasztrófát is okozhat...http://www.life.hu/intim/20151013-pilat-gabor-egy-kis-valtoztatas-is-nagy-csodakra-kepes-de-akar-katasztrofat-is-okozhat.htmlEgy átlagos ember 15-20%-át használja ki az elmebeli képességeinek, aki ennél egy kicsivel többet, az már zseninek mondható. IntimThinkstockElőször táncolhatott feleségével a lebénult férfi – Megható videóhttp://www.life.hu/intim/20151014-eloszor-tancolhatott-felesegevel-a-lebenult-ferfi-meghato-video.htmlJoel Jackson egy 6 évvel ezelőtti autóbalesete után először táncolhatott középiskolai szerelmével, Laurennel.IntimOrigoÁlom, valóság, perverzió: Fotók a szado-mazo szerelemszállodából!http://www.life.hu/intim/20151013-szadomazo-szeretetszallodaban-keszitett-fotokat-nathalie-daosut-japanban.htmlA legmélyebb tabuk világában járt Nathalie Daoust fotós, aki bejutott Japán egyik híres szerelemszállodájába. IntimOrigoVan tökéletes nemi szerv? Egyre inkább hódít a vaginaplasztikahttp://www.life.hu/intim/20151013-egyre-inkabb-hodit-a-vaginaplasztika.htmlHiába fordítunk nagy figyelmet nemi szerveink ápoltságára és kinézetére, ha szóba kerül, máris nem vagyunk annyira beszédesek, mintha a szemünket vagy a lábunkat dicsérik. Ez természetesen érthető... De van-e egyáltalán szép pénisz vagy vagina és ha igen, milyen az? IntimThinkstockMegható vallomás! Bereczki Zoltán még mindig nyalogatja a sebeithttp://www.life.hu/intim/20151014-szinetar-dora-utan-bereczki-zoltan-meg-mindig-nyalogatja-a-sebeit.htmlMegrendítő őszinteséggel vallott Bereczki Zoltán az ATV műsorában jelenlegi lelkiállapotáról. Elárulta, válása után még mindig nyalogatja a sebeit. Intim--John Lennon biszex volt? - Megszólalt a zenész özvegyehttp://www.life.hu/intim/20151014-john-lennon-a-the-beatles-legendas-zenesze-biszexualitasarol-beszelt-yoko-ono.htmlA legendás zenész egykori felesége szerint Lennon vágyott egy férfi érintésére, de soha nem bonyolódott szexuális kapcsolatba velük.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.