"Nem normális, hogy 37 éve minden reggel sírva ébredek" - Leszbikusságáról vallott Oláh Ibolya

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Oláh Ibolya Friderikusz Sándor homoszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő, a vasárnap adásba kerülő Összezárva Friderikusszal című műsorban mesélt először arról, hogy élete nagy szerelmét, Pistit, aki hosszú éveken át mellette állt, leszbikus kapcsolata miatt hagyta el. Ibolya azt is elmondta, hogy a fiatalembert mennyire megviselte a hír, amikor megtudta tőle, hogy ő a saját neméhez vonzódik.

"Pistinek elmondtam, de nem hiszem, hogy meghallotta. Összetört. Ivott. Pedig olyan jó munkája volt..." – emlékezett vissza arra az időre Ibolya, aki még mindig nem érti, miért olyan nagy hír az, hogy az átlaggal ellentétben ő inkább egy nő társaságában érzi jól magát – írja a Blikk.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Bemondták a fél hetes Híradóban, hogy Oláh Ibolya meleg. Sokan nem is akarták elhinni. Azt mondják, az a normális, ha egy fiú meg egy lány van együtt. De mi van, ha nekem az a természetes, ami jelenleg van?" – tette fel a kérdést Fridinek, akinek műsorát majdnem ott is hagyta...

nem szeretnék megfelelni senkinek sem. Önálló gondolataim vannak, és nem állok be a sorba" – nyilatkozta pár hónapja a lapnak Ibolya, aki azt is elárulta: az persze nem zavarja, hogy a férfiak továbbra is próbálkoznak nála.

Az énekesnő egyébként sosem volt arról híres, hogy kertelt volna, mindig is őszintén mondta el, hogy miről mit gondol. Sőt néha talán éppen az volt a baj, hogy nem tudja kezelni a helyzeteket, amelyeket sokszor dühből próbál megoldani. Már a Megasztár versenye alatt volt példa dühkitörésre, akkor a felgyülemlett feszültségét egy vasajtóra mért ökölcsapással vezette le – eltörte a bal kezét.

"Régebben elő-előfordultak ilyen esetek. De amióta szakemberhez járok, tudom kezelni őket" – vallotta be Friderikusznak, aki kis híján új feladatot kapott saját műsorában. Ibolya ugyanis szeretett volna hozzábújni. "Azért az sem normális, hogy 37 éve minden reggel sírva ébredek" – mondta, majd vázolta Friderikusznak a megoldást:

"Ha félni fogok, odabújok hozzád!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.