Frank Sinatra el akarta venni Marilyn Monroe-t

Forrás: AFP -
házasság Frank Sinatra Marilyn Monroe szerelem frigy kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke szexszimbólum teljesen levette a lábáról Frank Sinatrát, aki a most megjelenő életrajzi könyve szerint annyira beleszeretett Marilyn Monroe-ba, hogy el akarta venni felelségül. A színésznő azonban kikosarazta. 

Az énekes, miután 1957-ben elvált Ava Gardnertől, Marilyn Monroe-nak kezdett udvarolni, aki akkor még Arthur Miller felesége volt. Állítólag pár hónapig viszonyuk is volt, a színésznő azonban nem táplált mély érzelmeket Sinatra iránt, inkább barátnként tekintett rá - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP

Az énekes viszont olyannyira belehabarodott a tragikus sorsú színésznőbe, hogy 1961-ben, a halála előtt egy évvel megkérte a kezét. Marilyn viszont nemet mondott, és inkább második férjével, Joe DiMaggio-val kezdett újra találkozgatni. Sinatra ezt olyannyira nem nézte jó szemmel, hogy egyszer össze is ugrott a férfival, emiatt pedig később nem lehetett ott Marilyn temetésén sem. Állítólag az énekes látta, hogy a gyönyörű szőkeség egyre lejjebb csúszik a lejtőn, és a házassággal akarta őt megmenteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.