Hoppá! Kristen Stewart ledobta a textilt

Forrás: AFP -
fotó színésznő Kristen Stewart törölköző meztelen Mario Testino akt Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán merész fotósorozatban mutatta meg bájait Kristen Stewart, akinek meztelen testét csupán egy szál törölköző takarta. 

A világhírű Mario Testino kamerája előtt ezúttal Kristen Stewart pózolt. A sztárfotós méltán híres törölközősorozatában Anna Wintourtól kezdve a szupermodelleken és a focistákon át mindenki levetkőzött már, most pedig az Alkonyat dögös színésznőjén volt a sor. Nektek hogy tetszik a végeredmény?

Forrás: Instagram/ Mario Testino

Eddig ők vetkőztek Mario Testinónak

Mario Testinónak mindent lehet. Neki a legszebb és legnagyobb sztárok még azt is hagyják, hogy törülközőben fotózgassa őket. Az ötlet nagyon bejött, 2 év alatt szinte mindenki megfordult már Testino Towel Series című sorozatában. Nézd meg a híres fotókat!
Kerültél már vadregényes szerelmi háromszögbe?http://www.life.hu/intim/20151019-vlogoli-az-utca-emberenek-velemenye-a-szerelmi-haromszogekrol.htmlEzúttal egy igazán izgalmas témáról, a szerelmi háromszögekről kérdezte az utca népét a tőle megszokott stílusban VlogOli. IntimThinkstockEgy korszak véget ért! Nem lesz több meztelen kép a Playboybanhttp://www.life.hu/intim/20151013-nem-lesz-tobb-meztelen-norol-keszult-foto-a-playboyban.htmlMegdöbbentő döntésre jutottak a Playboynál: nem közölnek többé meztelen nőkről készült képeket. Az okok pedig elég prózaiak az NBC News szerint. Intim--Megható vallomás! Bereczki Zoltán még mindig nyalogatja a sebeithttp://www.life.hu/intim/20151014-szinetar-dora-utan-bereczki-zoltan-meg-mindig-nyalogatja-a-sebeit.htmlMegrendítő őszinteséggel vallott Bereczki Zoltán az ATV műsorában jelenlegi lelkiállapotáról. Elárulta, válása után még mindig nyalogatja a sebeit. Intim--Úgy tűnik, már minden rendben Katalin hercegné és Vilmos herceg közötthttp://www.life.hu/intim/20151010-katalin-hercegne-es-vilmos-kozott-mar-minden-rendben.htmlAz utóbbi időben számos híresztelés kapott szárnyra arról, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg között nincs minden teljesen rendben. Most azonban rácáfoltak ezekre a pletykákra. Intim--Megdöbbentő! Noszály Sándor impotens volt a gyógyszerektől?http://www.life.hu/intim/20151010-noszaly-sandor-allitolag-impotens-volt-a-gyogyszerektol.htmlTeljesen összeomlott az élete az egykori Nagy Ő-nek, miután szakítottak szerelmével, Novák Henivel. Noszály Sándor az Összezárva Friderikusszal című műsorban megrendítő őszinteséggel mesélt élete egyik legnehezebb időszakáról. IntimOrigoSzinetár Dóra: "Bereczki Zolival egy életre összetartozunk"http://www.life.hu/intim/20151009-szinetar-dora-szerint-bereczki-zoltannal-egy-eletre-osszetartoznak.htmlBereczki Zoltánnal való válásuk után a színésznőre újra rátalált a boldogság Makranczi Zalán oldalán, akihez fél évvel ezelőtt ment feleségül. Ugyanakkor Szinetár Dóra úgy érzi, Bereczki Zoltánnal egy életre összetartoznak. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.