Forró! Íme, néhány kép Lady Gaga leszbikus szexjelenetéből

Forrás: AFP/Jason Merritt -
szex American Horror Story Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vigyázat, ha nem akarsz előre egyetlen fotót sem látni az American Horror Story új részéből, mert még nem nézted meg, akkor most zárd be ezt a cikket. Ha azonban kíváncsi vagy Lady Gaga pikáns szexjelenetére, akkor ez a te helyed. Márpedig biztos, hogy szeretnéd látni ezeket a képeket...

Angela Bassett és Lady Gaga egy hotelszobában esnek egymásnak az AHS legújabb részében. Gagának már a szettje is vérforraló, de ami a franciaágyon történik, az még inkább. Az erotikus jelenet képeit a Daily Mailen megnézheted.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Többet már nem árulunk el! Az garantált, hogy borzongató és véres jelenetekben sincs hiány. Ha Halloweenkor nem mész bulizni, javasoljuk, hogy nézz meg néhány részt az American Horror Storyból!

Iszak Eszti testét csak egy falatnyi textil takarjahttp://www.life.hu/intim/20151016-iszak-eszti-torolkozoben-szexiskedett.htmlHajjaj, micsoda pőre szelfi! Iszak Eszti bájait csak egy szál törölköző takarja. Intim--Hány békát kell megcsókolni, hogy királyfi legyen?http://www.life.hu/intim/20151016-ennyi-ferfit-csokolnak-meg-atlagosan-a-nok-mig-ratalalnak-az-igazira.html"Hány békát kell megcsókolni hát, míg királyfi lesz a csókból?" - szólt a Jazz+Az dalában, és hasonló kérdéseket olvashattunk a '90-es évek tinimagazinjainak Szex, szerelem, gyengédség rovataiban. Most végre kiderült, mi az igazság. IntimThinkstockSzépen beoltotta egy légitársaság Nikita Belucci pornószínésznőthttp://www.life.hu/intim/20151016-szepen-beoltotta-egy-legitarsasag-nikita-belucci-pornoszinesznot.htmlA francia pornós, Nikita Belucci elég meglepő választ kapott arra a kérdésére, hogy mikor indul a repülője. IntimOrigoBármit megtenne Tóth Gabi lábáért egyik rajongójahttp://www.life.hu/intim/20151012-toth-gabinak-van-egy-labfetises-rajongoja.htmlA Sztárban sztár afterpartiján az énekeseknek szembesülniük kellett a róluk szóló kommentekkel. Tóth Gabi eközben elárulta, milyen furcsa üzenetekkel bombázza egy rajongója. Intim--Szexuális zaklatással vádolják a világ egyik leghíresebb csillagászáthttp://www.life.hu/intim/20151011-szexualis-zaklatassal-vadoljak-a-vilag-egyik-leghiresebb-csillagaszat-geoff-marcyt.htmlGeoff Marcy, a világ egyik leghíresebb csillagásza állítólag éveken keresztül molesztálta kolléganőit és egyetemi tanítványait. Intim--Ki korán kel, aranyat lel: Vajon Pumped Gabo mit lelt a lány bugyijában?http://www.life.hu/intim/20151009-pumped-gabo-egy-lany-bugyijaban-nyulkal.htmlPumped Csí-kos-bál-nák Gabo újra valami olyat tett, amivel felhívhatja magára a figyelmet, és kíváncsivá tehet mindenkit. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.