Komár László özvegye: „Rendszeresen beszélgetek Lacival"

halál Rock and Roll Komár László özvegy beszélgetés Komár Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás énekes három éve hunyt el, ám felesége, Krisztina a mai napig beszél hozzá és róla álmodik.

Komár László 2012-ben hosszú és küzdelmes betegség után hunyt el. Felesége azonban a mai napig úgy érzi, mintha csak elutazott volna valahová – írja a Best.

Fotó: TV2

„Sokáig nem álmodtam Lacival a halála után, ami nagyon zavart, újabban viszont egyre gyakrabban. Álmomban Laci újra egészséges, nyoma sincs rajta a betegségnek, csupa derű és jókedv, mint amilyen mindig is volt. Laci lett az én védőangyalom. Rendszeresen beszélgetek vele, különösen, ha nehéz döntés előtt állok. Ő pedig valahogy mindig jelez nekem" – árulta el Krisztina.

Összebújós szelfit készített Rubint Réka és Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20151021-rubint-reka-fitnesz-edzo-es-sarka-kata-modell-kozos-szelfin-tundokolt.htmlA fitneszedző és a modell barátnős fotón pózolt, és igazán jól mutattak egymás társaságában. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóri könyvet írthttp://www.life.hu/sztarok/20151021-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-konyvet-irt-pozitiv-cimmel.htmlA műsorvezető pontosan tudja, milyen küzdelem, amikor egy nőnek nehezen jön össze a teherbeesés, ezért egy könyvvel segít azoknak, akiknek tanácsra és támogatásra van szüksége. TV + SztárokFenyő Iván: „Nagyon megszűröm, hogy kinek adom az energiám"http://www.life.hu/sztarok/20151021-fenyo-ivan-szinesz-uj-filmje-a-veszettek-bemutatojan-meselt-arrol-hogyan-lehet-a-noknek-a-kozelebe.htmlA színész legújabb filmjének a bemutatóján arról vallott a Life.hu riporterének, hogy még a párkeresés fázisában tart. TV + SztárokOrigoKirály Viktort a hangszíne juttathatja győzelemrehttp://www.life.hu/sztarok/20151021-kiraly-viktort-enekest-aki-jelenleg-az-amerikai-the-voiceban-probalkozik-a-hangszine-juttathatja.htmlAz énekes sikeresen menetel előre az amerikai The Voice-ban, és már az is egyértelmű, hogy hangszínével vette le a lábáról a zsűrit. TV + SztárokOrigoTóth Gabi újra megszólalt Kovács Kati-ügyben: "Nem jött el, hát nem jött"http://www.life.hu/sztarok/20151021-toth-gabi-a-sztarban-sztarban-kovacs-kati-dalat-adta-elo-az-enekesno-nem-volt-kivancsi-ra.htmlMint ahogyan azt megírtuk, Kovács Kati nem ment el a Sztárban sztár műsorába megnézni Tóth Gabit sőt, utána sem nyilatkozott az énekesnő produkciójáról. TV + SztárokOrigoKirály Viktor megszólalt Voice-beli „kiesése” ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20151022-kiraly-viktor-a-wikipedia-szerint-kiesik-a-voicebol-gwen-stefani-csapataba-kerul.htmlAhogy a Life.hu is megírta, a Wikipédia szerint Király Viktor kiesik a Voice következő párbajában. De mit mond erről maga Viktor? TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.