Ki akarták rúgni a tanárnőt, mert az iskola szerint túl szexi

Forrás: Instagram/minscakes -
modell fotó iskola tanárnő kirúgás bodybuilding
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg még senkit nem akartak olyan kifogással elbocsájtani, mint egy Utah állambeli tanárnőt. Az egyedülálló Mindi Jensent a dögös fotói miatt akarták kirúgni az iskolából.

A tanárnőként dolgozó nő hobbi szinten testépítő és bikini modell, így rendszeresen készülnek róla fürdőruhás képek a közösségi oldalára. Egy ilyen fotó miatt akadt ki az iskola vezetősége és a diákok szülei, akik ultimátumot adtak a nőnek: vagy törli a fotóit, vagy örökre el kell hagynia az oktatási intézményt - írja a People.

Mindi Jensen Forrás: Instagram/minscakes

Jensen ledöbbent a dolgon, mert szerinte ezek a felvételek az ő sportját mutatják be, és nem az alakjával akar felvágni. Az iskola vezetése később meggondolta magát, és bocsánatot kért az eset miatt, a tanárnő pedig megtarthatta a posztját.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.