Rubint Réka: "Norbi elém tolta a házassági szerződést"

Rubint Réka házasság fitnesz házassági szerződés Schobert Norbert kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen intim családi titkokat is megosztott az Összezárva Friderikusszal című műsorban Rubint Réka, aki többek közt elárulta: férje házassági szerződést íratott alá vele az esküvő előtt. 

Réka bevallotta, nagyon fájt neki, hogy sokan marketingházasságnak nevezték annak idején Norbival kötött frigyét, és azt mondták, csak a pénzért ment hozzá az akkor már országszerte ismert, vagyonos fitneszguruhoz. Most azonban egy kevéssé ismert tényről rántotta le Réka a leplet ezzel kapcsolatban. "Norbi elém rakott egy házassági szerződést, azt sem tudtam, mi volt az, voltam vagy 23 éves. Aláírtam, mert én nem a Schobert Norbi-birodalomhoz mentem hozzá, hanem Schobert Norbihoz" - mondta Réka.

Így ingereld a csiklód, ha intenzívebb orgazmusra vágyszhttp://www.life.hu/intim/20151024-igy-ingereld-a-csiklodat-az-intenzivebb-orgazmusert.htmlA női csikló titkos rejtelmeiről sokat hallani: számtalan felmérés számolt be arról, hogy a nők jelentős része a csiklóján keresztül hamarabb és gyakrabban jut orgazmushoz, mint a hüvelyén keresztül. Most viszont azt is eláruljuk, hogyan lehet még jobban fokozni ezeket az élvezeteket. IntimThinkstockElképesztő! Csaknem 12 milliárd forintot költött esküvőjére a kínai Kim Kardashianhttp://www.life.hu/intim/20151019-12-milliard-forintot-koltott-eskuvojere-a-kinai-kim-kardashian.htmlHatalmas fényűzés közepette mondta ki a boldogító igent a kínai Kim Kardashian. IntimOrigoMegdöbbentő! Noszály Sándor impotens volt a gyógyszerektől?http://www.life.hu/intim/20151010-noszaly-sandor-allitolag-impotens-volt-a-gyogyszerektol.htmlTeljesen összeomlott az élete az egykori Nagy Ő-nek, miután szakítottak szerelmével, Novák Henivel. Noszály Sándor az Összezárva Friderikusszal című műsorban megrendítő őszinteséggel mesélt élete egyik legnehezebb időszakáról. IntimOrigoEgy korszak véget ért! Nem lesz több meztelen kép a Playboybanhttp://www.life.hu/intim/20151013-nem-lesz-tobb-meztelen-norol-keszult-foto-a-playboyban.htmlMegdöbbentő döntésre jutottak a Playboynál: nem közölnek többé meztelen nőkről készült képeket. Az okok pedig elég prózaiak az NBC News szerint. Intim--Dráma! Új szerelme csúnyán átverte Sandra Bullockot?http://www.life.hu/intim/20151016-sandra-bullock-szerelmenek-bryan-randellnek-baratnoje-volt-amikor-osszejott-a-szinesznovel.htmlHiába talált rá hosszú időt követően a szerelem, máris véget ért a gyönyörű színésznő boldogsága? Olyan hírek kaptak ugyanis szárnyra, hogy Sandra Bullock közel sem volt az egyetlen Bryan Randell életében. Intim--Úgy tűnik, már minden rendben Katalin hercegné és Vilmos herceg közötthttp://www.life.hu/intim/20151010-katalin-hercegne-es-vilmos-kozott-mar-minden-rendben.htmlAz utóbbi időben számos híresztelés kapott szárnyra arról, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg között nincs minden teljesen rendben. Most azonban rácáfoltak ezekre a pletykákra. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.