Ez ám az igazi here-zsák - Őrült táskadivat hódít!

here herezacskó táska zsák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a nap eddigi részében munkavégzés helyett inkább webshopokat böngésztél, most megkapod a büntetésedet!

Hihetetlenül élethűen részletezett heretáska kapható az interneten, és ami ennél még meglepőbb, elég nagy érdeklődés van rá. Egy kanadai tervező, Daniel Bitton alkotta meg a zacsis zacsit, aminek még a promóplakátja is csillagos ötös!

Forrás: indiegogo

Sajnos a lelkes érdeklődők csak akkor juthatnak hozzá az igazán férfias darabhoz, ha legalább 5000 rendelés befut.

Nos, Bitton tényleg megfogta a lényegét annak, hogy is kell kitölteni egy tátongó piaci rést. Köszönjük szépen!

Forrás: Instagram/ Thebeautywolf

Horgas Eszter exférje: "Csak a szépre és a jóra emlékezem"http://www.life.hu/intim/20151029-horgas-eszter-exferje-reagalt-a-noveresi-ugyre.htmlHorgas Eszter nemrég pokoli házasságáról vallott. Volt férje értetlenül olvasta a róla szóló híreket. Somogyi István kijelentette, nem érti, miért nem bocsát meg neki egykori felesége. Intim--Kiderült, ezért gondolnak a férfiak mindig a szexrehttp://www.life.hu/intim/20151028-nem-veletlen-hogy-a-ferfiak-mindig-a-szexre-gondolnak.htmlÚgy látszik, nem véletlen, hogy a férfiaknak folyton a szexen jár az esze: kukacokon végzett kísérletek bizonyították, hogy a hímeknek kettővel több agysejtjükvan, amely a közösülés irányába hajtja őket. Ez a késztetés olyan erős, hogy gyakran még az evésnél is fontosabbá válik – tudjuk meg a University College London friss kutatásából, amely a Nature című szaklapban jelent meg. IntimThinkstockElképesztő! Ilyen orgazmusok is léteznekhttp://www.life.hu/intim/20151026-ilyen-fajta-orgazmusok-leteznek.htmlMindegy, hogy férfival, konditermi géppel, bicikliülésen vagy análisan éri el az embert, az orgazmus jó. Ráadásul annyi fajtája létezik, hogy erről már illik egy felsorolást csinálni.Intim--7 tény, amit illik tudni a mellbimbókrólhttp://www.life.hu/intim/20151027-tenyek-amiket-illik-tudni-a-mellbimbokrol.htmlA mellbimbók varázslatos testrészek: orgazmusra képesek, rajtuk keresztül táplálkoznak a csecsemők, és még jól is néznek ki. Íme, néhány tény, amit illik tudnod a bimbikről. IntimThinkstock6 mítosz az análról - Vigyázat, lehet, hogy eddig rosszul tudtál valamit!http://www.life.hu/intim/20151022-6-mitosz-az-analis-szexrol.htmlÁllítólag szörnyen fáj, és túl sok olyan testnedvvel jár, amihez senkinek sincs kedve. Ja, és persze jön az análmanó, aki ellopja az ékszereidet, miközben csináljátok a pasiddal. Na, persze... Intim--Szépen beoltotta egy légitársaság Nikita Belucci pornószínésznőthttp://www.life.hu/intim/20151016-szepen-beoltotta-egy-legitarsasag-nikita-belucci-pornoszinesznot.htmlA francia pornós, Nikita Belucci elég meglepő választ kapott arra a kérdésére, hogy mikor indul a repülője. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.