Schobert Norbi retteghet: Larának udvarlója akadt

Forrás: Facebook/Norbi update -
Rubint Réka Schobert Lara udvarló szerelem házaspár Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Réka és Norbi arról vallottak, hogy nagylányuk életében eljött az első szerelem ideje.

A fiúról annyit árult el a házaspár, hogy tehetséges sportoló, egy évnél idősebb Laránál és idén nyáron egy táborban találkoztak. A szülőknek imponál, hogy udvarias fiúval barátkozik nagylányuk – írja a Story.

Forrás: Facebook/Norbi update

„Számunkra a legfontosabb, hogy gyerekeink boldog, kiegyensúlyozott, szeretetteli légkörben nevelkedjenek. Azt kívánom, hogy olyan szerelemben éljenek majd felnőtt korukban, mint mi, az édesapjukkal” – mondta Réka.

Öccse miatt nem házasodik Király Linda http://www.life.hu/intim/20151029-kiraly-linda-enekesno-occse-kiraly-benjamin-miatt-var-az-eskuvovel.htmlAz énekesnő és párja, Zsombor már régóta jegyben járnak, de az esküvő elsőbbsége tesvérét, Bent illeti meg. IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huLarion Zoé és Müller Attila esküvői fotót posztolthttp://www.life.hu/intim/20151028-larion-zoe-modell-es-parja-muller-attila-musorvezeto-eskuvoi-fotot-posztolt.htmlA sztárpár csodálatos fotókkal lepte meg rajongóit, mi pedig megkérdeztük őket, valóban összeházasodtak-e, vagy csak esküvői főpróbát tartottak? Intim--Cinthya Dictator pillantása még sosem volt ennyire erotikus - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151028-cinthya-dictator-fotoslany-varga-viktor-exbaratnoje-oruletesen-erotikus-fotot-posztolt.htmlKülönleges fotót osztott meg rajongóival a fotóslány - úgy fest rajta, mint egy régi film szexi főhősnője. Intim--Mészáros Dóra melle átütötte a monitorunkathttp://www.life.hu/intim/20151022-meszaros-dora-playmate-melle-atutotte-a-monotorunkat-hatalmas-dogos-dekoltazst-villantott-a-celeb.htmlEzúttal sem hagyhattuk szó nélkül a pucérkodó playmate hatalmas villantását...ezzel a fotóval tuti felrázzuk a napod! IntimOrigoFérfivélemény: Ezért izgatják (jobban) a pasikat a foglalt nőkhttp://www.life.hu/intim/20151028-ferfivelemeny-az-urak-elmondjak-miert-izgatjak-jobban-a-pasikat-a-foglalt-nok.html"Felebarátod házastársát ne kívánd!” - mondja már a Tízparancsolat is, de az ősi intés ellenére a férfiak (is) hajlamosak vonzóbbnak látni azt, akinek már van partnere. Utánanéztünk, mik lehetnek ennek az okai, pasiszemmel. IntimThinkstockMeztelen lányokat díszít elképesztő tetkókkal a művész – Fotók!http://www.life.hu/intim/20151029-pokras-lampas-muvesz-meztelen-lanyok-testet-disziti-tetovalassal-es-kalligrafiaval.htmlPokras Lampas egy egészen egyedi technikát alkalmaz, amit meztelen lányok testén fejlesztett ki. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.