Így ragaszkodik szerelméhez Debreczeni Zita - Elbűvölő fotó!

Olaszország utazás szerelem összebújás Debreczeni Zita Gianni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár egy kedveskedő kismacska, úgy bújt szerelméhez Debreczeni Zita. A meghitt pillanatot pedig meg is örökítették. 

Debreczeni Zita és Gianni nyáron már bejárták Olaszországot, de úgy tűnik, nem tudnak betelni az olasz étteremtulajdonos hazájával és ismét csizmaországban kalandoznak. A pár ezúttal egy gasztrotúrán vett részt, a modell pedig egy pohár bor mellől szerelmes, boldogságtól sugárzó fotót posztolt.

Forrás: Instagram/Debreczeni Zita
Hoppá! Mellbimbót villantott Dakota Johnson - Fotó!http://www.life.hu/intim/20151102-dakota-johnson-szineszno-mellbimbot-villantott.htmlA szürke ötven árnyalatának főszereplője nagyot villantott a vörös szőnyegen. Intim--Árpa Attila: "Lehet, hogy holnap elválunk"http://www.life.hu/intim/20151102-arpa-attila-producer-friderikusz-sandor-osszezarva-friderikusszal-musoraban-szukszavuan-vallott-a.htmlFriderikusz Sándor több-kevesebb sikerrel faggatta a producert a párkapcsolatáról. Intim--Keleti Györgyi szakított orosz kedvesével, Nyikolájjalhttp://www.life.hu/intim/20151102-keleti-gyorgyi-playmate-keleti-gyorgy-volt-honvedelmi-miniszter-lanya-szakitott-orosz-kedvesevel.htmlKeleti György, volt honvédelmi miniszter lánya, a közösségi oldalán jelentette be, hogy szakított vőlegényével, Nyikolájjal. Intim--Pucér Halloween - Monique Covet jelmezben félmeztelenkedikhttp://www.life.hu/intim/20151031-monique-covet-halloweeni-jelmeze.htmlNem csalódtunk! Monique Covet-nek Halloweenkor is fontos az erotika. Az egykori felnőttfilmes több jelmezben is megmutatta dögös testét. Intim--"A nő nem sör, hanem bor" - Egy leszbikus nő tanácsai férfiaknak (18+)http://www.life.hu/intim/20151030-egy-leszbikus-no-tanacsai-ferfiaknak.htmlAz Elite Daily-n adott néhány remek tippet egy leszbikus nő a férfiaknak. Így érdemes kezelni a nőket szerinte. Intim--7 tipp a partnerkereső adatlapod kitöltéséhez – Pasiszemmel!http://www.life.hu/intim/20151029-ferfitippek-a-partnerkereso-adatlapod-kitoltesehez-pasiszemmel.htmlEgyre többen keresnek maguknak párt (vagy épp kalandot) online alkalmazások segítségével, de nem mindig könnyű a célnak leginkább megfelelően kitölteni a bemutatkozó részt ezeken a felületeken. Most pasiszemmel adunk néhány tippet a női adatlapokhoz. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.