Milyen válás? A színésznő és férje fiuk meccsén csókolták és ölelték egymást úgy, hogy abba bárki belepirult volna.

A nyáron szárnyra kelt hírek szerint Julia Roberts és Danny Moder házassága még válságban volt, méghozzá az is kiderült, hogy a sok veszekedés és az anyagiak feletti viták vezettek az elhidegüléshez.

Forrás: AFP/David Buchan

Mi több, az Ízek, imák, szerelmek és a Micsoda nő! sztárja egyesek szerint már tovább is lépett, méghozzá exe, Kiefer Sutherland oldalán. Julia Roberts még arra sem tartotta méltónak a híreszteléseket, hogy megcáfolja őket, szavak helyett látványos szerelem-hadjáratba kezdett: egyre többször jelenik meg férje oldalán nyilvános eseményeken, ahol rendszeresen elhinti, mennyire odáig vannak még mindig egymásért.

Nos, Julia ezúttal nem várta meg a vörös szőnyeges pillanatot, helyette fiuk meccsén, egy parkban kezdte el látványosan ölelgetni és csókolgatni Danny Modert, aki pedig szenvedélyesen a dereka köré fonta a karjait - nézd meg itt a képet! Julia Roberts és Danny Moder A mexikói forgatásán találkoztak először, a boldogító igent 2002-ben mondták ki egymásnak. Három gyerekük született: az ikrek, Phinneaus és Hazel 10, legkisebb fiuk, Henry pedig 8 éves.