Exe mellett vigasztalódik a válófélben lévő Julia Roberts

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
Julia Roberts házasság exbarát válás vigasztalás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ízek, imák, szerelmek és a Micsoda nő! sztárja a közeli ismerősei szerint egykori vőlegénye, Kiefer Sutherland oldalán igyekszik elfelejteni tönkrement házasságát.

Ahogy korábban a Life.hu megírta, Julia Roberts és Danny Moder házassága válságban van. A 3 gyerekes sztárpár ismerősei szerint már annyira komolyan gondolják a szakításukat, hogy hónapok óta külön is élnek - mi több, a 47 éves színésznő már tovább is lépett az OK! magazin forrása szerint.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Julia állítólag egykori vőlegényével, Kiefer Sutherlanddel találkozgat mostanában. "Nagy meglepetést okozott, hogy újra összemelegedtek Kieferrel. Julia rögtön hozzá fordult, amikor Dannyvel 13 év után zátonyra futott a házasságuk. Mellette újra boldognak érzi magát.

Egyre többet találkozgatnak, és már csak idő kérdése, hogy Julia és Danny hivatalosan is bejelentsék a válást

- mondta el a lapnak a színésznő egyik közeli ismerőse. Vajon Ben Affleck és Jennifer Garner után valóban ők lesznek a következők?

2015, a legmeglepőbb sztárválások éve?

Ben Affleck és Jennifer Garner szakításával indult, majd Megan Fox magára maradt 2 gyerekkel, végül Gwen Stefani és Gavin Rossdale is bejelentették: 13 év után véget ért házasságuk. A modellek közül Lara Stone 5 év együttlét után adta be a válópert, brit kolléganője, Kate Moss pedig a negyedik házassági évfordulója után döntött a szakítás mellett. Azt pletykálják, Reese Witherspoon, illetve Halle Berry házassága körül sem stimmel mostanában valami.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.