Most akkor Brad Pitt tényleg megcsókolta Robert De Nirót?

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
Brad Pitt gála Robert De Niro csókolózás Angelina Jolie New York díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre nem világos, hogy a színész felesége, Angelina Jolie is részt vett-e a hármas akcióban, az azonban biztos, hogy ez a puszi Robert De Niro szájára ment.

Angelina Jolie és Brad Pitt igyekeznek mindent elkövetni legújabb filmjük, a By The Sea népszerűsítéséért. És ha ezért Robert De Niróval kell csókolózniuk, hát akkor azt is megteszik.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

A hollywoodi sztárpár a minap a Wall Street Journal Innovator díjátadó gálájára volt hivatalos New Yorkban. Itt futottak össze a színészóriással, Robert De Niróval, akivel korábban Angie és Brad is dolgozott már együtt. A 40 éves színésznő boldogan üdvözölte is egy ártatlan puszival Robert De Nirót, majd férje, Brad is ott termett - az itt látható képek alapján azonban nem tudjuk eldönteni, hogy vajon az arcán, vagy a száján sikerült-e köszönteni idősebb kollégáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.