Viktória svéd hercegnő az egyik legszerencsésebb nő a Földön?

szerelem veseátültetés Viktória svéd királyi hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak Katalin és Vilmos házassága irigylésre méltó - a svédek kékvérűi is legalább ennyire szerencsések!

Viktória svéd királyi hercegnőnek nem lehet oka panaszra - a férje odáig van érte. A pár márciusra várja második gyermekét, a férj, Daniel Westling pedig egyszerűen úszik a boldogságban.

Forrás: AFP/Claudio Bresciani

A hercegnő - aki egykori személyi edzőjébe szeretett bele - nagyon szerencsés asszony, kedvese úgyanis ódákat zeng róla. A férfi legutóbb egy vele készült interjúban arról mesélt, mindenben igyekszik támogatni feleségét, és segít neki, amiben csak teheti.

Persze nekik sem volt mindig felhőtlen a boldogságuk: az eljegyzésük után 3 hónappal Danielen veseátültetést hajtottak végre, több hónapig pedig dialízisre kellett járnia. Édesapja veséit kapta meg, ez az időszak pedig őt is és feleségét is megviselte, hiszen ha a teste nem fogadta volna be az új veséket, most nem lehetnének együtt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.