Egy brit lap leplezte le a néhai hercegné volt szerelme, James Hewitt mesterkedését, aki titokban próbált meg pénzt csinálni Diana hozzá írt leveleiből.

James Hewitt egy amerikai régiségkereskedőhöz fordult, hogy nyélbe üsse az üzletet, ám végül éppen ő buktatta le a Mail on Sunday nevű brit lapnak.

Forrás: Northfoto

Az immár 57 éves Hewitt a nyolcvanas évek elején ismerkedett össze Diana hercegnével, akinek eleinte lovaglóleckéket adott, majd fokozatosan egyre jobban elmélyült viszonyuk. 1989-ig voltak együtt, amikor Hewitt egyik napról a másikra faképnél hagyta a hercegnét.

Hewitt Diana halála után egyszer már próbálkozott a szerelmes leveleik eladásával: akkor 10 millió angol fontos ajánlatot kapott értük, végül azonban az utolsó pillanatban meggondolta magát. A lap megszerezte a Hewitt által eladásra szánt levelek egy részét, végül azonban csak részleteket közöltek belőlük. 

Forrás: Northfoto

Leggdrágább James-em. Hatalmas vigyorral az arcomon hagytál itt, s máris olyan üres nélküled minden, beleértve azt az üveg pezsgőt is, amit együtt nyitottunk ki - olvasható az egyik levélben, míg egy másikban Hewitt férfiasságát méltatja a néhai hercegné. Hewitt nem kommentálta a dolgot, mindössze annyit mondott, hogy már bánja, hogy annak idején összejött Dianával.