Milliókért árulta egykori szeretője Diana hercegné szerelmes leveleit

Forrás: Zuma/ Northfoto/Central European Rights/ Northfoto/Branimir Kvartuc -
James Hewitt millió szerelmes levél Diana hercegnő szerető eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit lap leplezte le a néhai hercegné volt szerelme, James Hewitt mesterkedését, aki titokban próbált meg pénzt csinálni Diana hozzá írt leveleiből.

James Hewitt egy amerikai régiségkereskedőhöz fordult, hogy nyélbe üsse az üzletet, ám végül éppen ő buktatta le a Mail on Sunday nevű brit lapnak.

Forrás: Northfoto

Az immár 57 éves Hewitt a nyolcvanas évek elején ismerkedett össze Diana hercegnével, akinek eleinte lovaglóleckéket adott, majd fokozatosan egyre jobban elmélyült viszonyuk. 1989-ig voltak együtt, amikor Hewitt egyik napról a másikra faképnél hagyta a hercegnét.

Hewitt Diana halála után egyszer már próbálkozott a szerelmes leveleik eladásával: akkor 10 millió angol fontos ajánlatot kapott értük, végül azonban az utolsó pillanatban meggondolta magát. A lap megszerezte a Hewitt által eladásra szánt levelek egy részét, végül azonban csak részleteket közöltek belőlük.

Forrás: Northfoto
Kínos! Így bánt el a szél Camilla hercegné szoknyájávalhttp://www.life.hu/trend/20151104-camilla-hercegne-szoknyajaval-elbant-a-szel-uj-zelandon.htmlFellibbent ruhával üdvözölte Új-Zélandot Károly herceg felesége. Vajon mit fog szólni Erzsébet királynő? Trend--Izgalmasan telik Károly herceg és Camilla új-zélandi útjahttp://www.life.hu/news/20151108-izgalmasan-telik-karoly-herceg-es-camilla-uj-zelandi-utja.htmlA hercegi pár láthatóan nagyon élvezi új-zélandi körútját. News--Viktória svéd hercegnő az egyik legszerencsésebb nő a Földön?http://www.life.hu/intim/20151106-viktoria-sved-hercegnot-imadja-a-ferje.htmlNem csak Katalin és Vilmos házassága irigylésre méltó - a svédek kékvérűi is legalább ennyire szerencsések! Intim--Így próbálta megszívatni férje Katalin hercegnét - Videó!http://www.life.hu/intim/20151027-vilmos-herceg-feleseget-katalin-hercegnet-probalta-szivatni-a-bafta-dijatadon.htmlKatalin hercegnét a BAFTA díjátadón hívták fel a színpadra egy játék erejéig, amelyben férje, Vilmos herceg is tevékenyen részt vett. Intim--A valóságban így halnának meg a Disney-hercegnők (18+)http://www.life.hu/kult/20151031-a-valosagban-igy-halnanak-meg-a-disney-hercegnok-ariel-belle-elsa-hamupipoke-hofeherke.htmlA gyönyörű fiatal művésznő, Shonagh Scott egészen másképpen látja a Disney-hercegnők halálát, mint azt a mesék olvasása után elképzelhetnénk. KultOrigoÁllítják: ikreket vár Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20151029-katalin-hercegne-terhes-es-ikreket-var.htmlAz OK! magazin egyik forrása szerint Cambridge hercegnéje ismét terhes, ráadásul rögtön két új taggal fog bővülni a brit királyi család. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.