Gyertek át szombat este (tévéműsor) Sarka Kata intim Vadon Jani Dombóvári István szexpóz RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a Gyertek át szombat este forgatásán új hálószobai praktikát les el az egyik játéknak köszönhetően.

Nem akármilyen témában kell sztárjainknak rajztudásukat bizonyítani a Gyertek át szombat este adásában. Ezúttal ugyanis szexpózókat kell kitalálnia a kint álló játékos rajza alapján Dombinak, Hajós Andrásnak, Schobert Norbertnek és Vadon Janinak. A négyesfogat olajozottan veszi az akadályokat, ám a talicska póz mindannyiukban kérdéseket vet fel. Ezért Vadon Jani – aki mesterien rajzolta le az említett pozitúrát – felajánlja segítségét Katának.

Forrás:RTL Klub

Kata, annyit azért kérnék, hogy a saját érdeketekben add meg a számom Péternek, egy csomó dolgot tudok neki mesélni a szexuális életről" – mondta Vadon Jani, Sarka Kata ugyanis folyamatosan azt mondta a feladatnál: "ilyen nincs, ezt nem ismerem, ezt ti találjátok ki!"

Ezt követően mind Szabó Zsófi, mind Sebestyén Balázs rákérdezett Janinál, hogy mit is takar pontosan a talicska póz, melyet Vadon Jani demonstrált is. „Hogy így felveszed? Hogy talicskába tolod? Majd Balázs örvendezni kezdett: Ja, így? Wooow, ezt kipróbálom, ez menő, ez jó!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.