5 szextipp a hosszú párkapcsolatban élőknek

Forrás: Thinkstock -
szenvedély hosszútáv párkapcsolat szex szerelem tipp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hosszú ideje együttlévők viszonya nem jelent egyet az unalommal és az ellaposodással. Tippeket gyűjtöttünk ahhoz, hogy életben tartsátok a szenvedély lángját – íme.

1. Légy nyitott az újdonságokra!


Emlékszel, hogy amikor még a kapcsolatotok elején jártatok, mennyi mindent próbáltatok ki és éltetek át egyszerre? Bizonyára van még néhány olyan fantáziátok, amelyet már régóta szeretnétek megvalósítani. Beszéljetek róla, és kalandra fel!

Ilyen érzés megvalósítani egy titkos szexfantáziát

Hármas hancúrok, szerepjátékok, anális élvezetek, vad orgiák. Néhány erotikus képzelgés hihetetlenül izgatóan hangzik, de a többségünk túl gátlásos ahhoz, hogy tudjon és merjen is beszélni a legkülönlegesebb vágyairól. A Life.hu cikkéért kattints ide!


2. Vállaljátok a kockázatot!


A spontenaitás az egyik legszexisebb és legegyszerűbb dolog, amivel felpezsdíthetitek szexuális életeteket. Gyors numera a vendégségben? Szex a tengerparti naplementében? Amíg nem látnak meg, nem történhet semmi baj. Vigyetek egy kis izgalmat az együttléteitekbe!

Forrás: Thinkstock


3. Kezdeményezzetek felváltva!


Hosszú távon nagyon lehangoló tud lenni, ha csak az egyik fél tüsténkedik azért, hogy végre ágyba csalhassa a másikat. Beszéljétek meg és osszátok be, mikor ki a soros!

4. Bókoljatok!


Az évek alatt hajlamosak vagyunk elfelejteni, miért is tetszett meg nekünk a másik, és milyen fontos is az, hogy ezt rendszeresen tudtára is adjuk. Nem csupán külső tulajdonságokat lehet dicsérni: mondd el neki bátran, mennyire szereted, hogy olyan bátor, hogy mindent képes megoldani, vagy éppen azt, mennyire jól táncol!

5. Fogadd el a korodat!


Ahogy telnek az évek, úgy változik a testünk, és bár a helyes életmód sokat javíthat az összképen, a jó szexhez azonban ennyi nem elég: elegendő önbizalom is kell hozzá. Sportolj, étkezz egészségesen, találj magadnak olyan hobbit, amiben örömödet leled, és ne stresszelj! Egy önbizalommal teli nő sokkal vonzóbb, mint egy önmagában tökéletes test.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.