Válás után is dolgozik kapcsolatán Gwyneth Paltrow és Chris Martin

Forrás: AFP/Kevin Mazur -
házasság párkapcsolat Chris Martin válás Gwyneth Paltrow gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke színésznő és a Coldplay frontembere mindent elkövet azért, hogy a szakításuk ne legyen befolyással közös gyermekeikre.

Hiába váltak el, Gwyneth Paltrow és Chris Martin életét továbbra is összeköti két közös gyermekük, Apple és Moses. A színésznő és az énekes pedig mindent meg is tesz azért, hogy a csemeték semmilyen hátrányát ne szenvedjék meg különválásuknak, ezért a mai napig lelkiismeretesen dolgoznak azon, hogy megmaradjon a jó kapcsolatuk.

Forrás: AFP/Kevin Mazur

– magyarázta Chris Martin egy rádiónak adott interjújában. A jelek szerint működik a dolog, hiszen az énekes és a színésznő azóta is rendszeresen találkoznak, legutóbb pedig egy közös nyaralást is eltöltöttek együtt.

Nadeea Volianova teljesen pucéran üdvözli az új Bond filmet http://www.life.hu/intim/20151113-nadeea-volianova-puceran-aranyszinu-festekkel-leontve-udvozli-az-uj-james-bond-filmet.htmlAz orosz származású, de amerikai énekesnő nem igazán aratott eddig sikert a hangjával, inkább a botrányaival került legtöbbször címlapokra. Most egy újabb örültséget talált ki. Intim--Bugyiban napoztatta formás testét Osvárt Andreahttp://www.life.hu/intim/20151114-osvart-andrea-magyar-szineszno-bugyiban-napozott.htmlA gyönyörű színésznő ledobta a textilt és egy jóízűt fürdőzött a novemberi napsütésben. IntimOrigoLola kibékült exével - Ismét dúl a szerelemhttp://www.life.hu/intim/20151114-lola-ujra-egyutt-van-expasijaval-bencevel.htmlNem sokáig bírták külön a szerelmesek: a gyönyörű énekesnő és Bence ugyanis újra egy párt alkotnak. IntimFotó: Zsigmond László/Life.huElőkerültek Cameron Diaz meztelen fotóihttp://www.life.hu/intim/20151114-cameron-diaz-szineszno-meztelen-fenykepei-kerultek-elo-1999-bol-a-loaded-magazin-fotozasarol.htmlA színésznő pályafutása során mindössze egyetlenegyszer vállalt pucér fotózást egy magazin kedvéért. Íme, a már szinte elfeledett képsorok néhány darabja. Szívesen! IntimOrigoHozzámegy 17 évvel fiatalabb szerelméhez Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/intim/20151114-jennifer-lopez-enekesno-osszehazasodik-a-17-evvel-fiatalabb-casper-smart-koreografus-tancossal.htmlA 46 éves popdíva a hírek szerint alig várja, hogy végre kimondhassa a boldogító igent "hol van, hol nincs" pasijának, Caspert Smartnak, akinek a legnagyobb titokban akar örök hűséget esküdni a srác szüleinek meseszép birtokán. IntimNorthfotoJennifer Lawrence: "Lassan visszanő a szűzhártyám"http://www.life.hu/intim/20151113-jennifer-lawrence-szerint-csak-kihasznaljak-a-pasik-tarsra-vagyik-a-dogos-szineszno.htmlKi gondolná, hogy a gyönyörű hollywoodi színésznő egyszerűen nem képes megtalálni a párját. Pedig így van, sőt, szerinte a legtöbb férfi csak kihasználja őt.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.