Újra szerelmes a Rising Star felfedezettje: Fehérvári Gábor Alfréd szívét egy táncosnő rabolta el

Fotó: Tv2 -
párkapcsolat Fehérvári Gábor Alfréd Rising Star szerelem énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rising Star felfedezettje még a műsor során ismerkedett össze Dórával, aki a show egyik táncosa volt. Alfréd a legújabb klipjében már kedvesével együtt látható. 

A megismerkedésükkor a fiatal lány még kapcsolatban volt, az énekes pedig akkortájt heverte ki januári szakítását. Bár érezték, hogy ez több lesz, mint munkakapcsolat, a szerelem csak később lobbant lángra köztük - írja a Blikk.

Fotó: Tv2

"Alfréd januárban szakított a barátnőjével, emiatt akkor inkább barátokra, mintsem egy újabb szerelemre volt szüksége. Nagyon jóban lettek, összebarátkoztak. Ráadásul Dórának akkortájt szintén volt egy kapcsolata, de aztán ők is szakítottak. Mind a kettejüknek kellett az idő, hogy feldolgozzák az előző kudarcot" - mondta az énekes egyik ismerőse, aki elmondta, hogy a fiatalok ngyon egymásra találtak, és boldogok együtt.

Komoly a dolog! Karácsonyi esküvőt tervez Sandra Bullockhttp://www.life.hu/intim/20151116-sandra-bullock-szineszno-karacsonyra-tervezi-eskuvojet-bryan-randall-fotossal.htmlMég csak néhány hónapja vannak együtt, ám a színésznő a hírek szerint túltette magát a kezdeti nehézségeken Bryan Randallel, és már az esküvő is szóba került közöttük. Intim--Homok borítja Mihalik Enikő formás cicijéthttp://www.life.hu/intim/20151114-mihalik-eniko-felsotestet-homok-boritja.htmlA magyar modell mostanában nem fukarkodik a szexi fotókkal. Enikő a meseszép karibi szigeten, Turks&Caicos-on lazulgat, így nem csoda, ha minden képén ott az álomkék tenger és a fehér homok. Ám ezúttal ismét nem ez a lényeg! IntimOrigoÍzléstelen tréfa! A telt nőkből űzött gúnyt egy szexjátékokat gyártó céghttp://www.life.hu/intim/20151114-a-telt-nokbol-uzott-gunyt-egy-szexjatekokat-gyarto-ceg.htmlNagyon ízléstelen módon, a telt nőket megszégyenítő szöveggel reklámozza férfiaknak szóló szexjátékát egy cég. Intim--Előkerültek Cameron Diaz meztelen fotóihttp://www.life.hu/intim/20151114-cameron-diaz-szineszno-meztelen-fenykepei-kerultek-elo-1999-bol-a-loaded-magazin-fotozasarol.htmlA színésznő pályafutása során mindössze egyetlenegyszer vállalt pucér fotózást egy magazin kedvéért. Íme, a már szinte elfeledett képsorok néhány darabja. Szívesen! IntimOrigoHozzámegy 17 évvel fiatalabb szerelméhez Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/intim/20151114-jennifer-lopez-enekesno-osszehazasodik-a-17-evvel-fiatalabb-casper-smart-koreografus-tancossal.htmlA 46 éves popdíva a hírek szerint alig várja, hogy végre kimondhassa a boldogító igent "hol van, hol nincs" pasijának, Caspert Smartnak, akinek a legnagyobb titokban akar örök hűséget esküdni a srác szüleinek meseszép birtokán. IntimNorthfotoHa nem engeded, hogy a sors vezessen, akkor hurcolni foghttp://www.life.hu/intim/20151112-pilat-gabor-ha-nem-engeded-hogy-a-sors-vezessen-akkor-hurcolni-fog.htmlÚgy tartja a mondás, Isten útjai kifürkészhetetlenek. Nem is lenne jó, ha tudnánk, mit hoz a jövő, mert akkor várakozással vagy aggodalommal töltene el minket, de egy dolog biztos, figyelmünk nem a jelen pillanaton lenne. Pedig cselekedni csak itt tudunk. Ez az egyetlen hely és az egyetlen pillanat, ahol érvényesítheted az akaratodat, és befolyásolhatod sorsod alakulását. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.